onsdag 15. juni 2016

Uib nettstudier

Noen studier er basert på studiesamlinger ved UiB , andre med en kombinasjon av studiesamlinger og undervisning på nett, mens noen er rene nettstudier. De hundre første kinesiske tegnene er de vanskeligste, sier universitetslektor Li Long. Denne høsten er nye studenter i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB. Jeg har hatt lyst til å studere kinesisk lenge, sier Arnt Jostein Førde. Han er nå i gang med nettstudier i kinesisk på deltid ved UiB.


Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Eller har du kanskje fulltidsjobb eller familie som gjør alminnelige studier umulige ? Nettstudier gjør det mulig å studere hvor enn du måtte befinne deg. Vil du supplere tidlegare utdanning? Kanskje du vil førebu deg til eit nytt studium i utlandet?


Geovitskap er læra om jordkloden. Faget er basert på geologi og geofysikk og tar for seg opphavet til og utviklinga av jorda. For å forstå korleis jorda i dag heng i . Ved UiB kan du ta nettstudier på deltid og fordype deg i kultur og samfunnsforhold. Nytt kurs starter til høsten, søk innen 1. Forvaltningspolitikk studietilbud i samarbeid med UiB. Ved UiT i Narvik kan du studere til å bli ingeniør, teknolog, økonom eller sykepleier.


Du kan bli lektor i realfag og du kan studere idrettsfag. Spesiell studiekompetanse. Sindre tok påbygg med fagbrev-pakken på Metis for å komme inn på datateknologi på UiB. Det er konklusjonen etter at UiB for første gang har gjennomført et. Innføringskurset Arabisk språk og kultur er et rent nettstudium som går . Vi følger pensum til UiB for fagene . Universitetet i Bergen ( UiB ). For enkeltemner ved UiT, nettstudier , tror jeg det er lokalt opptak.


Norsk som andrespråk, årsstudium. Møtet finner sted på campus Kronsta der HVL, UiB og NHH er invitert til å gi innspill til ministeren. Oddvar Førlan professor ved Senter for omsorgsforsking. Læren ifølge Master MISO modus vil bli gitt med blandet læring systemet selv i henhold til UIB , ved hjelp av virtuelle miljøer og annen støtte til undervisning og . I følge statistikk fra SSB er det både flest kvinner som studerer på nett, og som fullfører kursene.


Tradisjonen tro samarbeider studenter fra flere av høyskolens studieprogram om å sette opp Westerdalsrevyen, med . Jan Håkon Vikane har disputert ved UiB. Image Processing Network Norway (Ledet av UiB ). Eksempler på åpne tilbud uten særskilte opptakskrav er de mange nettbaserte språkstudiene våre: – Nordisk språk og litteratur – Fjernord ( nettstudie ):. Professor emeritus - Institutt for ledelse og organisasjon.


Med faglig bakgrunn fra en rekke anerkjente institusjoner som Yale, Oxford og UiO, og med et langt yrkesliv ved UiO, UiB og CMI, bringer Bernt med seg . Nyeste vitenskapelige publikasjoner. Emotional forecasting of happiness : emotion regulation . UiB må ta på alvor at det er mulig å cruise gjennom mange emner, mener student Martin Frøyland. FOTO: LENE RISHOLT THORBJØRNSEN.


UiA UiB UiO UiT Øvrige Ressurser Om. Disse nettsidene benytter cookies (informasjonskapsler). Ved å bruke nettsidene, samtykker du i at vi kan sette . Kunne du tenkt deg å studere kunsthistorie i? It is served by several tram and bus lines, as well as the Oslo Metro at the.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg