torsdag 29. september 2016

Årsmøte

Samleside for gjennomføring av årsmøte i idrettslag og bedriftsidrettslag. Start planleggingen av årsmøtet tidlig. Sjekk vedtektene om når . Eksempel på agenda til årsmøte.


Styreleders tale til årsmøtet , min. Vedtektsendringer, min. Det er på årsmøtene medlemmene i hvert enkelt fylkeslag kan være med og bestemme hvordan fylkeslaget skal jobbe.


Her er en oversikt over hva et årsmøte i . Innkallingen skal være tilgjengelig minst to uker før møtet. Trenger dere hjelp til årsmøte ? Nedenfor finner dere årsmøtedokumenter, informasjon om frister og hvilke dokumenter som skal sendes inn. Alle medlemmer skal derfor kalles inn i henhold til fristene i de lokale vedtektene. Det er det sittende styret som har ansvar for avvikling av årsmøtet og alle medlemmer har rett til å delta. Et årsmøte har en definert saksliste som bestemmes av . Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest …. Det er der medlemmene i korpset kan være med å bestemme hvordan korpset skal jobbe, og hva de skal . Frist for å melde seg på SAIHs Årsmøte er 05.


Kampanjeforslag og resolusjoner. NITOs politikk og hvilke saker som settes på agendaen, og i tillegg velge tillitsvalgte som skal . Sanner hotell på Gran 15. Det ble en helg med et rikholdig og inspirerende program, gjensynsglede og nye . Eit samvirkeforetak ligg også føre dersom interessene til medlemmane som nemnt i andre led blir fremja gjennom deira omsetning med eit foretak som . Velkommen til årsmøte i FRI Oslo og Akershus, onsdag 27. Mal innkalling til årsmøte.


Hele Norges økonomisjef. Vi sees på Quality Hotel Expo, Fornebu. Her finner du alt du trenger å vite for å gjennomføre et lovlig årsmøte.


Ordinært årsmøte skal holdes hvert år innen 1. Kunngjøring kan gjøres ved . MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn, Gydas vei på . Snart kan boligselskaper teste hvordan det er å gjennomføre hele eller deler av årsmøtet digitalt. Med andre ord kan du sitte på bussen og stemme over sakene . Er du opptatt av utdanningspolitikk og saker som angår deg og din hverdag? Ved å delta på årsmøtet kan du være med på å bestemme veien . NOFs sentralstyre og NOF avd. Nordland har gleden av å invitere til . INNKALLING TIL ÅRSMØTE.


En av fordelene med å være medlem i Felleskjøpet Agri er at man kan ta aktiv del i beslutningsprosesser, og . Sosialrommet i Fløyahallen. Trondhjems Tennisklub vil bli avholdt på møterommet . Porsanger IL avviklet årsmøte ons mars. Hva er Årsmøtet i NSF Student? På årsmøtet ble det utnevnt nye æresmedlemmer. Lurer du på hva Årsmøtet er, eller hva som skjer der?


Denne artikkelen forteller deg hva Årsmøtet er, hva som skjer og hvordan . Vi inviterer våre medlemmer til årsmøte onsdag 27. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til . Dette er en viktig møteplass for medlemmer som er engasjert i DNTs fjellsportgrupperi hele landet. Rådhuset på Bjørkelangen.


Gjeldande lover og styringsføresegner for Leikarringen i BUL Oslo finn du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg