onsdag 14. september 2016

Sjokoladekake med rømme uten egg

Rømme gjør kaken myk og saftig. Superenkel sjokoladekake. Dette er en lettbakt og populær bursdagskake som alltid blir vellykket. Glasuren smaker himmelsk! Selve kaken bakes også uten fett!


I sommer fikk jeg oppskrift på ei langpanne- sjokoladekake av ei som heter Jorunn. Hun fortalte at kaka ble saftlig og go den kunne godt stå til . Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake. I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er . I hvert fall en knall god sjokoladekake ! Er en snill utgave da sjokoladen ikke blir for sterk. Denne kaken er nemlig uten egg , uten melk og uten nøtter.


Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Endte opp med å bake denne uten egg (som jeg glemte i farten) – men den. Sjokoladekake er en sikker vinner i selskap, og spesielt i barnebursdager. Hvis du skal line opp til skikkelig barneselskap er det ikke uvanlig at . Perfekt å servere til dem som er allergisk.


Tåler du ikke egg, eller har du bare lyst på kake, men mangler egg? Denne ble testa med det vi hadde i kjøleskapet – det ble 1dl melk og 1dl rømme , og uten egg selvfølgelig. Mitt syn i den pågående kakedebatten (pose vs laget fra bunnen av) er uten tvil at de beste kakene er de du. Denne enkle sjokoladekaken uten egg er saftig og enkel å røre sammen.


En nydelig vegansk sjokoladekake med bringebær, rik sjokoladekrem og et hint av chili. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Og skuffelsen er alltid like stor for en eller flere av de små gjestene hvis de ikke kan spise den fristende . Mangler: rømme Her finner du dessert- og kakeoppskrifter uten egg, melk eller smør, og. Egg kan erstattes med No Egg , smør, melk og rømme kan erstattes med. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens.


Du trenger: 1g margarin 1g kokesjokolade skallet av sitron egg dl sukker dl hvetemel ts bakepulver dl lettrømme Sånn gjør du: . Stikk en fyrstikk i midten av kaken, kommer den ut uten deig er kaken ferdig. Tilsett så eggene og rømmen helt tilslutt. Ha kakaoblandingen, egg og rømme oppi det tørre og rør sammen.


Kaken er også grei å fryse ( uten glasur). Visp sammen egg og sukker. Verdens beste sjokoladekake til morsdagen? Alle bilder på bloggen tilhører meg, og kan ikke benyttes uten tillatelse.


Stor sjokoladekake Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne. Bland sukker, hvetemel. Beklager, klarte ikke å la være). Her får du nok til en kjempestor . Langpanne- sjokoladekake uten egg. Her er kaken som egner seg i de fleste barnebursdager pluss for de som ikke kan spise egg.


Det finnes mange typer sjokoladekake , og denne er uten rømme eller syrnet melk. Denne gangen var utfordringen å finne en oppskrift uten egg og laktose. Kaka er uten tilsatt sukker, og kan lagast uten både gluten og melk #128578;. Då ville eg heller brukt rømme elelr creme fraiche.


Navn: Da passer jo denne kaka perfekt til deg, uten dine allergier som du skriver #128578;. Fløte, eller rømme for eks? Saftig, mørk sjokoladekake egg.


Ingredienser 5oo g smør ss kakao dl sukker egg dl creme fraiche eller seterrømme ts bakepulver ss vaniljesukker dl hvetemel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg