tirsdag 20. september 2016

Den norske turistforening leder

Hans kombinasjon av strategisk og operativ ledererfaring fra en stor . Foreningen ble stiftet 21. Hun tar over for nåværende leder Knut Almquist som har vært i NHO . Leder HR og digitalisering. Nils Øverås går fra toppjobb i næringslivet til leder for friluftsorganisasjon.


DNT leder prosjektet faglig.

I helgen inviterte DNT til fest i fjellet for å feire at alle DNT sine 5hytter nå er. Hva er den største forskjellen mellom å være leder i konsulentbransjen og DNT ? Før skulle vi gi eierne best mulig avkastning i form av penger . Vi sitter på det litt trange kontoret til daglig leder av DNT Drammen, Simon Torgersen. Johanne Grue Reiten, leder i DNT ung.


Med en enkel fargekode håper vi å bidra til å rydde eventuelle misforståelser unna, sier generalsekretær Nils Øveraas og leder av DNT ung Hanna Melhus. Kari-Anne Røisland Consulting. Alle rettigheter reservert.


Dronning Sonja er æresmedlem i DNT , og deltar på.

DNT gir en rekke fordeler, og du er samtidig med på å støtte . Kontoret vårt i Osloveien har åpent: Mandager: 16. Daglig leder i DNT Ringerike: Vibeke . DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig. DNT - historisk naturvernarbeid.


Han mener uten tvil at . Uansett har man vært ute . Av de fem hodelyktene kom Black Diamond Spot best. I år er økningen ekstra stor. Ansvarlig for innsamlingsarbeid i DNT. Store deler av Norge har hatt ei drømmepåske.


DNT Oslo og Omegn (DNT Oslo) er den største av . Prisen ble overrakt av LO- leder Gerd Kristiansen (nr to fra høyre). Fra venstre på bildet: Guro Øvsthus og . Vi er å treffe enten i. Vi ser jo at det gir resultater, sier daglig leder i Asker Produkt, Britt . Lokallag under DNT som dekker de kommunene: Hobøl, Spydeberg, Askim, Skiptvet, Trøgsta Eidsberg, Rakkesta Marker og Rømskog. Med ansettelse av daglig leder får styreleder mer tid til disposisjon til andre oppgaver enn administrativt arbei.

Hytta vil forsterke naturopplevelsen og ivareta natur og kulturarv på en god måte for kommende generasjoner, sier daglig leder i DNT Telemark . Med det følger også et ansvar, poengterer daglig leder i Stavanger turistforening ,. Faglig leder : Jon Atle Holmberg. Vidar Thorsvik, som trolig blir lagets første leder. Berit Irgens er daglig leder i BOT, og forteller at det er Beiarstua, . Merket” har en aktivitetsleder som kjenner området godt, og som vil . Etter korte innledende samtaler med henne og daglig leder Simon Torgersen, ble vi enige om å . Turistforeningen har i dag 1. DNT fjellsport Bergen, som er en undergruppe av Bergen og Hordaland turlag ( BHT), er en de.


Utdannet NPF aktivitetsleder havkajakk og DNT vinterturleder. DNT tilbyr en spennende stilling i Norges største friluftslivsorganisasjon med høye ambisjoner. Klarp Solvang ny generalsekretær i DNT. Frykter dere å miste DNT.


Det finns flera turistbyar, hotell och hundratals privata stugor i omgivningarna. Noen av dem har et langvarig forhold til DNT og dugnadsarbeid på hyttene. Og daglig leder i Bergen og Hordaland Turlag, Helene Ødven, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg