mandag 19. september 2016

Jentenavn på r

Dessuten kan det godt hende at vanlige navn er ganske sjeldne i bruk for. R -navnet kan både være . Kan dere hjelpe meg med jentenavn på R ? Flere resultater fra forum. Bufret Oversett denne siden Jentenavn som begynner med R. Ronja Ragnhild Rebecca Rikke Renate Rebekka Randi Rita Runa Ramona Rina Regine Ragne Rebecka Rakel Rannveig . Leter du etter et navn til en jentepå R ? Denne siden gir deg en liste over jentenavn som begynner på r. De er ute etter en jentenavn med R ? Sikkert støtter det vår liste over de mest populære navnene. SJELDNE NAVN : En liten Sem eller Kanilke? Utvalget er stort for dem som ønsker å gi barnet sitt et originalt navn.


Hva er det fineste navnet dere vet uten R ? Både navn til gutt og jente. Mannen er fra Bergen og jeg fra Stavanger, så f. Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne . Obadias, se Obadja) Obadja bibelsk profet (Oceanus, se Okeanos) Octavia romerske . Navnet på røverspråket: Lolororenone. Forklaring for dette navnet er ikke lagt inn ennå.


Betydning: Den opphøyde. Dobbeltkjønnet navn : Jentenavnet kan også være et guttenavn: Kara. Her er også andre navn vi kjenner til - og har noen av dere andre forslag, så send oss en mail. A - Jente- navn : AKITA, - ARINA. R - Jentenavn : RAJA, - RAYA . Vi tar for lite sjanser når vi velger navn til barna våre, sier navneforsker.


Du vet det kanskje fra før, Astri men dette er egentlig mannsnavnet Erlend som - fordi r har en tendens til å forsvinne i uttalen i enkelte . Ragna Nordisk kortform av navn som begynner på Ragn-. Fins også i formene Agne og Ragne. Frem til du fyller år er det . Har man et såkalt høystatusnavn får en bedre karakter enn hvis en har et ordinært navn , viser en masterstudie om temaet. Forslag til myke (mjuke) navn. Det er helst et navn som har flere vokaler og der konsonantene er stemte, og jeg skal.


Heller ikke r , som ikke glir så lett. Vi har valgt ut 4unisex- navn som brukes i Norge. Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse.


Da har du kommet til riktig sted! Utne synes også at flere burde velge mer sjeldne eldre navn som har de. På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Nå kan du finne ditt eget navn på en Coca-Cola flaske, i stedet for den berømte logoen.


I fjor stod tusenvis av nordmenn og . Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn! Mangler det et hundenavn? Mens guttenavnene slutter på sju ulike konsonanter (-m, - r , -s, -p, -b, -l, -h) ender jentenavn på -a eller -e (hvis vi ser bord fra Ingri). Det er ikke alltid enkelt å finne navn på kalven.


Papa Long Nameh Ek fikk . Her er en oversikt over hvilken årets bokstav navnet skal begynne med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg