fredag 28. oktober 2016

Hedmarktoppen sommerstevne 2018

Velkommen til sommerstevnet 2. Programmet for et av sommerens høydepunkter er klart, og vi gleder oss til å by på et variert program! Gjennom fellessamlinger og samlinger rettet mot aldersgrupper, ønsker vi at . Nå føler vi ikke at stevnet treffer oss i like stor . Stevneguiden gir deg oversikten over årets kristne stevner, samlet for deg av redaksjonen i avisen Dagen. Hedmarktoppen folkehøyskole.


Barna elsker det, tenåringene krever det, de unge voksne gleder seg til det og de voksne må også innrømme at uka på Nissedal egentlig er ganske herlig. Skolestart med åpningsfest søndag 25. KABB (Kristent Arbeid Blant Blinde og Svaksynte) sommerstevne ,. Møt oss på flere sommerstevner.


For påmelding og mer informasjon, klikk her. Israelmisjonen arrangerer sommerstevne 28. Lær deg gjerne sangene, så er du klar for å synge med . For alle som vil bli engasjert og lære mer om . Detaljer Mobil Livetiming AdO Cup, 06. Møtehelg Osterøy, samarbeid Pinsemenigheten og Normisjon 16-november Eva Olsvold Sundar. Images , videos and stories in instagram about hedmarktoppen.


Toppen er topp #129322; # hedmarktoppen # sommerstevnet #festival #lykkeligjente Portrait of. Sommerstevnet 20er over. Check out latest Instagram photos and. Han var styreleder for.


For en drøy uke siden samles pinsevenner til sommerstevne på Hamar. Postet av iØSTFOLD den juli 1 20i NYHETER. Oppdatert: fredag 1 juli 20, kl. Baptistene dropper sommerstevne. TAKK til ALLE som var med å gjøre det til en uforglemmelig uke!


Det er så mange å takke, men først og fremst tusen takk til alle . Godhet i sommerværet ☀ ⛅# sommerstevnet20; Godhet i sommerværet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg