torsdag 20. oktober 2016

Sunn konfekt

Desember betyr julekaker, og du kan godt nyte konfekt og andre småkaker uten å gå på kompromis med sunn livsstil. Sunn konfekt kan du spise selv eller gi bort som gaver. Ja, og de hører ikke bare til julen, men kan spises når som helst, hvor som helst. Kaker og merket godt, konfekt , sjokolade, søt, søtt, sunnere , 28. Denne julekonfekten er smekkfull av sjokolade.


Likevel er den nesten like sunn som helsekost. Denne sjokoladekonfekten er laga med kun ingredienser, og resultatet blir en fløyelsmjuk konfekt med kokosmelk og sjokolade som smelter . Jeg kan love deg at dette smaker deilig nøttesjokolade med mild og søt smak av gojibær! Hva sies om brente mandler uten sukker, sukkerfri marsipan, lavkarbo konfekt og hjemmelaget melkefri hvit sjokolade? Men det går an å lage deilig konfekt som er litt sunnere – og likevel supergodt.


Hele huset lukter deilig av sjokolade. Nå midt i lanseringen av min nye bok Mat til sinns, tenkte jeg det kunne være gøy å slippe en liten smakebit fra boken – som Wenche og jeg lagde igår på God . Barnas konfekt er deilige små havrekuler med smak av sjokolade. Disse er superenkle å lage og smaker veldig godt. En perfekt gaveidé til jul.


Oppskrifter på sunn sjokolade, sunne kaker og snacks og sunne drikker basert på Økosjokolades produkter! Det er enkelt å lage hjemmelaget sunn konfekt til de man er glad i til jul! Lag en deilig blanding med rå kakao, honning, yaconsirup og godt med rent . Snickerskuler er populært som julegodt og konfekt , men no når det snart er vår treng vi ein litt mer kvardags-type dessert. Difor presentrere eg med dette . Postet i Hjemmelaget konfekt. Ikke så sunt - men en eller to skader ingen!


Det er viktig å unne seg litt godt inni mellom. Her kan alle få sine favoritter fra den søteste peanøttcrisp til den sunne fruktnøtt. Og det er jo alltid praktisk med en hjelpende hånd når trøfler skal rulles og . Mandler er jo bde godt og sunt og spise som de er, men med litt flere ingredienser og litt ti kan du lage den deiligste og litt sunnere konfekt.


Det er bodskapen frå fruktlagera til produsentane i Hardanger. Oppskriftene er delt inn i enkel sjokolade, konfekt og annet godt, desserter, kaker, drikke og til slutt i maten og på skiva. Bakerst i boka får du . Ekte sjokolade smaker godt uansett hvordan den ser ut. Men skal du lage hjemmelaget sjokolade med glatte overflater og helt uten gråfarge, . Hos Monica flyter det av marsipanbrø konfekt og konjakkuler. Det beste av alt – det er sunt ! Denne Pinnen ble oppdaget av Sissel Tangen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Frisklivssentralen inviterer til kurs. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Innlegg om sunn konfekt skrevet av Ingvild. November får Sunkost Asker besøk av SOMA.


Smaksprøver på sunn konfekt kl 12. I dag er dagen hvor alt gikk rett vest og endte opp i øst! Får mange kommentarer på at jeg alltid er så blid og positiv, men vet du . Norges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene. Det er ikke lenger noen hemmelighet at sjokolade kan være sunt.


Hvert fall i små doser, og særlig hvis du går for de mørke . Har du hørt om råsjokoladekk. Eller om du vil: Fancypants-versjon av Twix. Det er salt og sprøtt, søt karamell og sjokolade utenpå – og det er godt! Her i veka las eg om snickerskonfekten denne flotte bloggaren hadde laga.


LUKSUS KONFEKT 200gr mørk sjokolade (helt over kakao innhold) Du kan lage din egen sunne og sukkerfrie sjokolade. Legg de gjerne i små papirformer for konfekt og . Hanna ønsker å inspirere med sunn , fargerik og . Nå tar Matmisjonen en liten juleferie. Siste jobb er akkurat levert, krumkakene er nesten spist opp, pinnekjøttet fra Idsøe er lagt i vann og huset .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg