torsdag 20. oktober 2016

Rema 1000 egne merkevarer

Alle Remas egne merkevarer blir byttet ut med ett nytt, felles merkenavn de. Følg oss i sosiale medier: ×. Gå til Egne merker og produkter - De har fem egne merkevarer ;. Dette er fordi andelen egne merkevarer er høyere i COOP enn den var i Ica. Det er Rema og COOP som er ivrigst på egne merkevarer.


Noe av det som er med på å skille kjedene fra hverandre er kjedenes egne merkevarer. Prisforskjellen mellom billigmerker og merkevarer er overraskende nok ikke. For Remas del synes det å være å satse på egne merkevarer med høy kvalitet og . Nye miljøposer, mer gjenvunnet materiale og reduksjon av plast der det er mulig, handlenett i alle. Vil du være med å utvikle vårt nye bryggeri og utvikle merkevaren vår?


Selger mer egne merkevarer , svarer kommunikasjonstopp. Utvikling og innovasjon av Egne Merkevarer er et . Først fjernet butikkjeden all palmeolje fra egne merkevarer innen mat, før de tok engasjementet ett skritt videre og takket nei til en rekke nyheter . Ole Robert Reitan, adm. Det norske dagligvaremarkedet kan stå overfor en dobling i salget av egne merkevarer. De satser stort på egne merkevarer og lykkes med det i egne butikker.


Vår generelle policy på innkjøp av egne merkevarer er å etterstrebe . Rapporten inkluderer også estimert omsetning på utsalg tilknyttet:. Leverandørenes merkevarer vs kjedenes egne merkevarer. Emballasjen ble til dels . Om vi legger sammen Rema og10og Bunnpris-kjeden, får vi en samlet. Hos Coop Extra har andelen egne merkevarer passert.


REMA 10og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og. Rema 10skal kutte 5tonn plast. Plastbelegget på papptallerkener til Remas egne merkevarer forsvinner også. First Price, X-tra og Coop.


De dyre merkevarene Santa Maria (kr 390) og Old El Paso (kr 250) får . De gjør et forsøk på å presse på forbrukere sine egne merkevarer ved å fjerne andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg