onsdag 21. februar 2018

Dagens fem på p4

PLyden av Norge is feeling amused. Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. TETT: Solveig blir beskyldt for å ha tettet toalettet på Hurtigruta i dagens Fem på. Kopperud sørger hver dag for at et nytt offer i form av en radiolytter går Fem . Det hadde han også, helt til kona Mari tipset Marius. Det var dårlig med parkering utenfor, så han måtte ta en spansk en.


Havnet i en skikkelig kattepine? En drit morsom telefonspøk fra Radio P4s serie: Fem på De lurer en dame til å tro at hun må i fengsel. Har du noen du vil lure? Fem På PRadio Hele Norge AS. Hva har luringen Marius funnet på i dag?


FEM PÅ - Bæsjeposer i borettslaget. Hør dagens Fem på i lydklippet under! Store ord og planer preget alle de fem som vil lage riksdekkende.


I tillegg til dagens konsesjonær P er søkerne VG med Schibsted som . Her er et lite utvalg av dagens spøker:. Radiokanalen Plurte sine lyttere med at norske myndigheter ville ha kontakt med folk som kunne . Fagdirektør i sikkerhetsmyndigheten, Roar Thon, sier til PNyhetene at nordmenn må. Det er klart for dagens Fem Kjappe! Klokken er fem på åtte.


I Pgjør vi det ved å finne frem til de mest snakkbare sakene blant dagens nyheter,. Med tid og øvelse skulle det vise seg å bli svært . Ppå interaktivitet, temaer som opptar dagens ungdom og en. P, hvor han også ledet aktuali- tetsmagasinet. Marianne Aulie ble lurt av Ptil å tro at maleriene hennes hadde blitt smittet med svineinfluensa. Alt dette og mye mer i dagens podcast!


I tillegg spør Lise og Jan om P-lytterne noen gang har tatt feil og om hvilken matrett du. P4-sjef Kalle Lisberg legger ikke skjul på at han er misfornøyd med resultatene. Lisberg ser ikke bort fra at Phar gjort en dårlig jobb overfor. Tjente syv millioner på fem timer på Hydro-kurshopp.


PSkaraborg - PSkaraborg Sveriges Radio är radiokanalen som börjar bakom din husknut och som samtidigt. Dagens Eko Kvart I Fem. De nye Pprosessorene inkluderer tre nye prosessorer under navnet Prescott, samt at de lanserer to nye. Se dagens beste pristilbud.


Inngangsspørsmål til dagens 3x3: Lars Lillo-Stenberg er særlig kjent. Fem norske Statoil-ansatte ble drept i angrepet. Tiger Gartè, rundtlurt i Psin radiospøk Fem på. Følg denne linken, og se høydepunkter fra dagens sending i . Vägverket vill ändra antalet variabla hastighetsbegränsningar längs Ei Halland och Västra Götaland.


De vill att dagens fem hastigheter . Mellom fem og stillinger kuttes i radiovirksomheten når Modern Times. TV-seere har resultert i at dagens radiokanaler – så vel Psom. For å gi norsk populærmusikk et ekstra fokus, vil Nye Pfem dager i uken . Phadde et overskrudd på fem millioner. Også direktør for P-gruppen Kenneth Andresen var med på.


Derfor tok det noen minutter før sendingen forsvant alle steder i de fem fylkene. Kulturministeren var også selv med i en aprilspøk på Pi dag, om at. Daværende P4-topp Kalle Lisberg (tv) og kanalsjef Kenneth Andresen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg