onsdag 14. februar 2018

Vinterpark hunderfossen

Hunderfossen Vinterpark – et helaftens eventyr for små og store i snø og is. Show og underholdning gjør et besøk i Vinterparken til en magisk opplevelse for store og små. Vinterparken er åpen på kvelden, når mørket har senket seg over dalen og trollene våkner til liv. Har du drømt om å sove ute?


Rett ved Eventyrslottet på . Attraksjoner for liten og stor og mye spennende underholdning! En uforglemmelig opplevelse i vintereventyrland. Iskatedral og snøhotell, opplevelser for store og små og.


Gjør deg klar for en uforglemmelig vinterkveld med iskatedral og snøhotell, attraksjoner for liten og stor og mye spennende underholdning! Kun minutter fra Hafjell og minutter fra Lillehammer sentrum. Kommende vinter blir det enda mer . NY FORESTILLING I HUNDERFOSSEN VINTERPARK ! Februar er det premiere på vår nye forestilling: Trollskap i Berget det Blå. Rekker å være der til akkurat klokka 1 går det fint eller blir det dumt? Omvisning i iskatedral og ishotell, med servering av suppe og brød.


Vi reiser fra Reinsvoll bensinstasjon kl . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Med flott utsikt over Hafjell (km. unna) kan vi tilby et intimt og koselig hotell samt. Hotellet tiltrekker seg en del oppmerksomhet ettersom det er laget av snø. Nei, dessverre, du er for liten.


Oppmøte: Kl ved Peppes Pizza Lillehammer. Sorrisniva Igloo Hotel. Vi startet med en tur i . Visit Lillehammer , en by og region med Norges beste mangfold av opplevelser og aktiviteter. Her er vi inni Snø-Is-Hotellet. Selv om man har tilgang på Norges beste alpinanlegg, er det viktig for familier på tur å ha flere alternativer.


En dag denne uka hadde vi en Lillehammer tur og da var vi på kvelden i vinterparken. Hun oppfordrer alle til å komme seg ut å leke i . Ishotellene kommer stadig lenger sørover. Læs mere om stedet, og hvad du kan opleve.


Om det blir Slottsfjellfestival til sommeren, eller ikke, blir etter all sannsynlighet avgjort denne uka. Skjrgrdscruise i Bohusln. Avganger juni, juli og 22. Det er også mange aktiviteter for både små og store. Bli med på trollenes vintereventyr!


Tilbud oslo vinterpark Hva er billig på island. I flere år har den vært et flott skue. Og den har vært et populært sted for giftelystne. It is located next to the fairytale castel in the middel of the winterpark.


Daglig leder ved Lillehammer Camping, Stian Lunn, har gitt oss tips til fine vinteraktiviteter i. Vi tilbyr fleksible løsninger, og hjelper dere gjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg