mandag 31. desember 2018

Lillehammer barn

Det finnes masse aktiviteter for barn. Enten du er interessert i actionfylte aktiviteter, de litt mer rolige for de minste eller en kulturopplevelse tilpasset barna. Bli med på familieeventyr i Lillehammer og Gudbrandsdalen! Her venter et hav av aktiviteter. Sport, spenning, familiemoro, avslapning, kultur og shopping – i Lillehammer og Gudbrandsdalen finner alt du trenger for en vellykket ferie sommer som vinter.


I Lillehammer og Gudbrandsdalen finner du noen av de mest spennende museene for barn i Norge. Her kan barne får boltre seg i trygge kulturhistoriske . Eller hvilke tilbud for barn og ungdom som finnes i . Alle skistedene har utmerkede fasiliteter for barn og er svært familievennlige. Ting å gjøre i Lillehammer : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Lillehammer , Norge på TripAdvisor. Lilleputthammer Familiepark Hafjell i Lillehammer regionen.


Olas klatrepark er en spennende aktivitet for barna mellom fem og ti år og er . Barn og ungdom elsker å gå på museum, og barnefamilier elsker å ta dem med på museum i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Når vi spør hvorfor, er det ett . Hos oss finner du hoteller som passer for hele familien. For en barnevennlig ferie til ekstra lave priser, se alle våre tilbud for Lillehammer. Er du mor, far, lærer, barnehageansatt eller på annen måte har barn i din hverdag?


Velkommen til Hockeyskolen! Hockeyskolen er Lillehammer Ishockeyklubbs tilbud for barn fra år til og med første klasse. Eldre barn er også velkommen, før vi . Salt Lillehammer Ten Sing. Søre Ål minitensing Les mer. Nordre Ål minitensing, er et kor for . MUDO Gym Lillehammer holder til i andre etasje, med inngang rett ved Kværnerpipa.


Barn fra år og oppover kan trene og bli med i Tiger- programmet. Studiet tilbys på to studiesteder - Lillehammer og Elverum. Lillehammer Høyre vil gi barn og unge større innflytelse, flere arenaer for fysisk utfoldelse og lek, styrke tiltakene for psykisk helse, flere . Mor og Barn endrer navn til Babycare. Vi vil fortsatt være faghandelen i barneutstyr og klær på Lillehammer så trenger du råd og veiledning er du velkommen til. De to siste ukene har det etter det VG kjenner til vært tre tilfeller av selvmord blant unge i Lillehammer -området.


Kommunen har etablert . Fortsatt ledige plasser på GROOVE- dans i uke 3 på Plan B. Lillehammer byr på utendørsaktiviteter og attraksjoner for hele familien som Hunderfossen Familiepark, Maihaugen og Norges Olympiske Museum. Hva kan barna finne på på Nordseter? Her er det masse å finne på ute i naturen, men noen ganger kan barna trenge litt hjelp av de voksne for å komme i gang . KUNSTPORTEN – opplevelser for barn , unge og voksne. Med Kunstporten kan du lære mer om kunst og bli bedre kjent med utstillingene våre. PhD programmet Barns og unges deltakelse og kompetanseutvikling er en . Høgskolen i Lillehammer ligger km nord for Lillehammer sentrum med god.


Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn . Vi ønsker å komme elevene våre i møte ved å stimulere og inspirere de gjennom dans, fysisk utfoldelse og sosialt felleskap. Vårt motto - EKTE DANSEGLEDE! Alle små barn vi kjenner til, elsker å ta en lur i en pulk, og liker å bli . Hafjell Alpinsenter er et alpinsenter som tilbyr noe for alle aldre, alle nivåer av skiferdigheter og er perfekt tilrettelagt for barn med ski på beina. Lillehammer kino har ikke lov til å slippe inn barn på visningene som er under aldersgrensen satt av Medietilsynet da dette kan føre til at vi mister konsesjonen. Lillehammer kunstløpklubb er en klubb for store og små, jenter og gutter, som ønsker å lære.


Foreldrene kan gjerne være med inn for å se på, men de får ikke være i bassenget sammen med barna. For de som ønsker å bruke de andre bassengene, har vi . Store hotellrabatter i Lillehammer i Norge på nettet. Søk etter hotell og annen overnatting i Lillehammer.


Feil: Oppgi et reisemål for å. Dansekurs for barn og ungdom i Lillehammer - Kan du gå - kan du danse. For et barn kan et dansekurs være et fint utgangspunkt for å trene op. Valdres sommerballett - for.


Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner i Lillehammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg