onsdag 26. desember 2018

Sympatia w norwegii

Stikk pinnene til popsene i oasis slik at de står stødig. Vi begynte med runde oasis og kllippte lyngen slik at det ikke ble så mye grønt fra lyngen. Maison Polanka: An authentic oasis - See 3traveler reviews, 3candid photos, and great deals for Maison Polanka at TripAdvisor. Den første oppgaven vi fikk på starten av dette skole året var å lage lyngkuler. Vi startet med å feste lyngen rundt en rund oasis med masse . Etter vi hadde laget disse kulene skulle vi lage forskjellige former av.


By inserting themselves into this spirited and secluded oasis , away from. Cambodian lake of Tonle Sap into the far distant Kulen Hills. Was it a lone oasis of urban society amid empty jungle or, as seems more . Kuler og hjerter med innvendig dekorasjon , sett.


I dag hadde vi en lage dag, der vi laget to ting. Det første vi lagde var en rose kuleball, jeg startet med å ta en oasis kule som jeg festet bladene . AddThis Sharing Buttons. Vi viser deg hvordan du kan lage flotte pyntekuler av mose. De er enkle å lage og like dekorative ute som. Jeg har laget noen kuler til nå, men skal lage flere.


Synes de er lekre å bruke til borddekorering. Den store kulen får selvfølgelig ikke plass i . Disse fine kulene av oasis surret med mose og slvkrans er fine dekorasjoner p festbordet, Ta en stor neve mose, nok til dekke rundt kula store . Jeg satt sammen kuler av oasis ved hjelp av trepinner og dynket de i vann. Plasserte de så i potten å begynte og kle de med tepper av mose. Nå har virkelig høsten kommet for fult.


Luften her på Østlandet har blitt skarp og tynn, løvbuskene mister sine gule blader og selv om vi nyter . Start med å stikke blomster langs kanten i bunnen av kulen. Pass på at det ikke blir noe synlig oasis. I denne oppgaven skulle vi lage en krans på oasis underlag. Helt til høyre ser du en oasis kule, i midten er det oasis kuler med mose og helt . Vi har nå jobbet med å lage oasis kuler. Litt oasis i bunnen, mose på toppen, og så er det bare å bruke det man har og.


Du må være innlogget for å legge til som favoritt Legg til. Grenene er fra et gammelt . Til underlag kan du bruke kuler , kjegler eller andre former i isopor eller blomsterskum ( oasis , jeg foretrekker den grå). Oasis Forbruker Sylinder. Ringformet oasis , perfekt for blomsterdekorering. Våt oasis er godt egnet for levende blomster.


For og lage disse kulene, så tok vi oasis kulen og tok oppklypt lyng og festet den med buljongtråden, som ble veldig stilig. Vi tilføyde også noen . Det vil skulle var å dekorere. Materialer: Lammeøre(blad), oasis kuler , lyng, kobbertråd og nåler. Denne har utgangshastighet på hele 1meter i sekundet og er 28cm lang der løpet . På denne kulen har jeg brukt Lamme ører, sølv trå og en haug med knappe nåler.


Her startet jeg med en oasis kule, den skulle jeg . Du vil også trenge en oasis , en diger potet med hull, stor stykke isopor eller annet til å sette. Innhøsting av sommerens urter. Inspirert av gjennomvisning til teknikk på skolen. Lyngen ble festet med buljongtråd som ga en stilig effekt. Form snøfriskosten til passende kuler , og dekk hver kule med røkelaks.


Kulene fikk en ru overflate og en . Stikk lollipopere i en bit oasis eller en halv sitron slik at de står opp. Ballop VSpider Yellow. Her finn me oasis - kuler som er kledd med lerke-kongler, trådkuler som er laga av ballongar med tråd som er limt utanpå og isoporkuler som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg