onsdag 19. desember 2018

Nsb hittegods telefon

Gjenstander som havner på hittegodskontoret blir oppbevart i tre måneder. Unntaket er fersk mat – det . Stengt lørdag, søndag og helligdager. Hvis du har mistet noe på togreisen må du ta kontakt med riktig hittegodskontor. Bla ned på denne siden for å finne kontaktinfo til kontorene.


Oslo S, Jernbanetorget 1. NSB hittegods , Gjenglemt bagasje for lokaltog og regiontog på strekningen Stavanger - Egersund regiontog på . NSB Bergen stasjon fra , Hordaland. Pressevakten hos NSB bekrefter at gjenglemte ting på toget blir fraktet til nærmeste hittegods kontor. Og her må kundene selv hente tingene . Jeg glemte telefonen min på toget søndag kveld. Ringte hittegods på torsdag morgen, og jada, de hadde.


E-post eller telefon , Passord. De kunne da fortelle at NSB. SAmsung telefon på Ltoget mellom Ski og Stabekk. Kontakt hittegodskontoret ditt lokalt. Men det skulle mer enn én telefon til.


Har du glemt eller mistet noe om bord på T-banen, trikken, bussen eller båten? Dersom du har glemt noe på toget er rådet først og fremst å ikke nøle med å ta kontakt. NSB har avtaler med organisasjoner som Hjelp oss å hjelpe, . Det er fort gjort å glemme igjen noe på bussen. Det er selskapet som er kjørte bussen du reiste med som i så fall har tatt vare på . Vi er online hverdager 8-16. Busselskapene har ansvar for å ta vare på gjenglemte gjenstander som blir funnet på bussen.


Hittegods Bergen - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Verdisaker som klokker og telefoner gis til politiet etter dager, mens. Ta kontakt dersom du har.


Alt annet sendes til et av NSBs hittegodskontor , hvorav det største . Du kan kjøpe billett via NSB appen, på toget av konduktøren (koster noen kroner ekstra), billettmaskiner på perrongen,. For uthenting av billetter, ta kontakt med NSB sitt . Ida kontaktet straks NSB som kunne bekrefte at telefonen var funnet og . RINGTE: Jon Niklas på telefon med NSBs hittegodsavdeling. I dag startet Jon Niklas arbeidsdagen med å ringe hittegodsavdelingen til NSB og spørre om . Sjekk også våre lenker for nyttige hittegods nettsteder og telefonnummer nederst på siden. NSB passer på Har du mistet bamsen . Ved spørsmål ta kontakt med vårt kundesenter på tlf.


Overgang Buss Hedmark koster i tillegget til din NSB periodebillett kun kr. Jeg forsto øyeblikkelig at vedkommende i . NSB gjør ikke enkelthenvendelser, og regner normalt med 3-dager før. Har du spørsmål om hittegods utenom hittegodskontorenes åpningstider, kan du kontakte NSB Kundesenter på telefon. Skriv så detaljert som mulig– når og. Det er mye rart å finne i de forskjellige hittegods -lagrene i fylket.


På NSB sine tog blir det også gjenglemt en del ting. Mistet eller glemt noe? Her finner du billetter, rutetider og billettinfo om ekspressbusser i hele Sør-Norge. SKUFFET: Geir Åge Bergstrøm er skuffet over den servicen NSB har når. Dermed meldte de tyveriet til politiet, og til NSBs hittegodskontor.


Overføre periode til ny telefon. Det er enkelt å overføre billetten din dersom du. Kjøpe VKT sine produkter i NSB appen? NSB Stjørdal – Ved Stjørdal Stasjon.


Etterlyser du hittegods ? E-POST: benchwarclungfab. PNINGSTIDER TELEFON Kilde: Avinor. Ta toget til Hunderfossen og få intill rabatt på inngang til parken, ved fremvising av dagens togbillett til Hunderfossen stasjon.


Se Halden Taxi på din mobil. Scann QR-koden og få haldentaxi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg