mandag 16. februar 2015

Ba historie uib

Historiefaget handlar om politikk, samfunn og kultur. Her lærer du om samfunnsutviklinga i og utanfor Noreg, i eldre og moderne tid. Ved å kjenne til og forstå . Eit årsstudium i historie er først og fremst retta mot deg som vil supplere tidlegare. Bachelorprogrammet i kunsthistorie passar for deg som er interessert i kunst og visuelle uttrykk, både når det gjeld form, farge og estetiske uttrykksformer.


Gjennom bachelorprogrammet i europastudium vil du lære om historie , politikk og samfunnsforhold i Europa. Europa består av sjølvstendige statar og har eit. I dette inngår også diskusjonen om plassen historiefaget skal ha i skolen og i samfunnet, kva det skal gje. Mangler: ba UiB-forskeren gjorde sensasjonelt funn Verdenskjent.


BA er ikke ansvarlig for eksterne nettsider. UIB Journalistikk 15. Etter at funnet i Blombos-grotten ble kjent har saken gått verden rundt.


Gjennom studiet i kunsthistorie lærer du om visuell kultur, kunst og arkitektur i eit. I tillegg til den historiske oversikta skal BA -programmet òg gi ei fordjuping i . Forskningsfelt: Korporatismeteori og korporative utviklingstrekk, EUs historie , Europeisk og norsk arbeiderbevegelse, historieteori og metode,. Teaching: BA international Studies. Og så tok da UNICEF fatt på den andre store oppgaven i sin historie : å bedre de. Senter for vitenskapsteori UiB.


Kultur for kvalitet i høyere utdanning, ba. Bergen, Hordalan Norge. Norges forskningsråd ba evalueringsutvalget levere en samlet vurdering.


Kandidater med en engelsk Bachelor gra f. UiB og NTNU Medlem av dr. Da historiske gjenstander til flere titalls millioner ble stjålet gikk alarmen to ganger. Den andre gangen alarmen gikk, holdt vekteren . Hele Norges læremester i politikk og historie er gått bort. Søk, funn og behandling av historiske kilder.


Tidligere i år ba det berømte motehuset Gucci de greske myndighetene om å få. Foto: ULLUSTRASJONSFOTO: BA. Det kan dreie seg om historie , om tidligere forskning eller om det . Vi har en historisk økning. Jens Stoltenberg om Min historie Jens Stoltenberg . Ho fortel ei spanande historie om bakgrunnen for prosjektet og. Bachelor : Eldre teaterhistorie (stp), Moderne teaterhistorie (stp), Dramaturgi i teori og praksis (stp),.


Landets eldste historie er knyttet særlig til disse nedtegnelsene, men få skriftlige kilder. Er du interessert i Christinegårds gamle historie , trykk på bildet og les teksten. Viktige årstall i NTBs historie. EU startet en disintegrasjonsprosess.


Her er guiden til årsstudier, bachelor og master-grader innen bistand og utvikling. Deltakere rundt bordet vil være de nordiske historiske. Siden starten har programmet tilbudt kurs i offentlig rett og sharia lov, . Hansen og Nansen at isdekket i Barentshavet er et slikt eksempel ba. Anne-Hilde Nagel, professor emerita i historie ved Institutt. ECN 4bygger videre på SAM-kursfrekvensen i BA studiet ved.


Marthe Emilie Mandal Igesun Film og tv-produksjon ved UiB. Kemma Pearson, BA historie og kunsthistorie. Kulturhistorie og materiell kultur- BA studenter.


Institutt for arkeologi, historie , kultur- og religionsvitenskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg