onsdag 11. februar 2015

Paleet ledige stillinger

Ta gjerne også kontakt direkte med butikkene eller serveringsstedene dersom du har lyst til å jobbe hos. Kiman Woman ønsker en salgsmedarbeider som er over år. Du har interesse for mote, evnen til å takle høyt arbeidstempo og kan ha flere baller i luften.


Ledige stillinger og jobbmuligheter. Serveringssteder og kiosker åpent tidlig og . Vi søker etter en servitør til våre restauranter i matkjelleren. Vi søker nå etter en norsktalende kundeservicemedarbeider til vårt kontor i Oslo.


Formålet med denne stillingen er å utvikle deg til en god leder som kan drive en. LEDIG STILLING SOM INNEHAVER AV RINGO MOSJØEN. For den rette personen har vi en interessant stilling som dagligleder av Ringo Mosjøen. Taqueria er en meksikansk restaurant med bar. Her har vi fokus på Tequila.


Meget attraktiv beliggenhet ved Oslos paradegate Kort vei til Nationaltheatret stasjon med alt av offentlig kommunikasjon, flytoget, tog, buss og. Kontor, lager, shoppingsenter og parkering 35. Stillingene er ledige fra 01. Her vil du finne ledige stillinger i Høyer. Klikk deg videre for å se oversikt over aktuelle stillingsannonser.


Se alle ledige stillinger. Paleet_Karl_Johansgate. We are specialized in Neapolitan pizzas cooked in our wood burn oven, but we also . VI TRENGER DYKTIGE FOLK I SOMMER. Hvilken stilling søker du?


Floriss Paléet – Blomster Oslo. Bestill profesjonell vaskehjelp i dag. Rask og enkel booking på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg