onsdag 11. februar 2015

Obos kontakt

Forvalter alle typer boligselskap i hele Norge, og tilbyr forretningsførsel til borettslag, sameier og andre boligselskap. Sjekk om du finner svaret på det du lurer på selv, eller ta kontakt på chat, e-post eller telefon. Etablere nytt borettslag eller sameie? Vi har lang erfaring med å hjelpe utbyggere, meglere og nyvalgte styrer i etableringen av nye borettslag og sameier.


Vi er alltid på utkikk etter dyktige mennesker! Det er mange muligheter, også som trainee, meglerassistent og visningsvert.

Vi har bevilgning fra Finanstilsynet til å drive eiendomsmegling, og sørger for at du får pengene dine så fort som mulig. Velkommen til Terje Vigens vei 15. Her bor du i etablerte og barnevennlige omgivelser på Hundvåg. Servicetilbud: Praktisk hverdag med dagligvarebutikk, . Meld skade: Ved brann: Ring brannvesenet på telefon 110. Obos Forvaltning har flyttat från Lambertseter senter över till Tveita senter.


Vill ni komma i kontakt med Obos forvaltning måste ni sända mail . Gir deg gratis tilgang til tjenesten fra 22.

Har du behov for å ta kontakt med vår forretningsfører? Navnet på den nest øverste ligaen i Norge på herresiden i fotball. De to nederste lagene rykker ned. Lag spiller kvallik. ULLEVAAL (VG) Allerede i sommer tok Obos kontakt med Norges Fotballforbund for å få i stand en sponsoravtale for kvinnefotballen.


Vi har fagansvaret for spareproduktene som tilbys av . Obos Fornebulandet utvikler og etablerer et nytt samfunn på Fornebu i Bærum. Selskapets forvaltningskonsulent er Elin Fagerli. Bli varslet om viktige nyheter på . Ved Finansdepartementets vedtak 21. Vi er opptatt av det samme som deg, nemlig å få best mulig pris for hjemmet ditt.


Kontakt din lokale megler idag! Fikk beskjed om at det var bare og sende inn på mail. Ved å trykke OK aksepterer du vår bruk. Eiendomsforvaltning og - utvikling.


Vi er i kontakt med mennesker på jakt etter bolig i disse områdene hver dag, og vet hva potensielle . Vårt huvudkontor ligger i Myresjö utanför Vetlanda i Småland. Dine personopplysninger vil kun bli brukt av oss til å kontakte deg .

Jeg samtykker til at mine innsendte data blir lagret og at våre meglere kan ta kontakt. Nå kan du motta informasjon om ubetalte felleskostnader på SMS. Formell innkalling og saksdokumenter blir sendt fra Obos forvaltning. Voksenhagen er ett av de mest prestisjefylte OBOS -prosjektene på mange år. Ta kontakt for et meget konkurransedyktig tilbud!


Det er rekkehus i mur, med takterrasse i grønne omgivelser, og OBOS selv . Forvaltningskonsulent Borettslaget har utvidet forretningsførerkontrakt med OBOS. Det innebærer at forvaltningskonsulenten vår svarer på henvendelser til . Prosjektleder for OBOS -Prosjekt på Hamar, Tor Randen, mener rørfornying. Kortets marke Landsdekkende. Generell info, Tilbys til alle. Du kan si opp avtalen med umiddelbar virkning ved å kontakte oss på chat eller e-post.


OBOS og MOT signerte i dag en historisk avtale. Interesserte skoleledere i de aktuelle områdene kan ta kontakt med oss for et uforpliktende . Bergen Bysykkel driftes av UIP Bergen Bysykkel . Gjennom en avtale med strømleverandøren LOS Energy sikrer OBOS rimelig strøm til. Vi har daglig kontakt med LOS Energy og et meget godt samarbei sier . Dyrk Fornebu: OBOS skal bygge 7nye leiligheter på Fornebu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg