tirsdag 24. februar 2015

Krydderkake kulturmelk

Saftig krydderkake med kulturmelk. Server gjerne krokanis ved siden av. Du kan bruke alle typer surmelk ( kulturmelk , kefir, cultura osv). Krydderkake med kulturmelk , som gjør kaken ekstra god og saftig.


I denne oppskriften bruker vi kefir.

Ha natron i kulturmelken , rør det ut og tilsett det i røren. Jeg syns at det er fantastisk herlig å fylle kjøkkenet mitt med duften av nystekt krydderkake ! Denne er enkel å bake med surmelk. Kaken stekes i langpanne, og den er drøy.


Eh, det var krydderkake jeg mente” var tilbakemeldingen mor fikk da hun ropte tiåringen inn på kjøkkenet for å ta ostekaken i nærmere øyesyn. Ha i kulturmelken og bland godt. Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake.


Kefir gjør kaken ekstra saftig.

Her kommer en oppskrift på en saftig krydderkake som passer sammen. Men lurer på om det funker like greit med kulturmelk ,som med kefir? Den er sukkerfri, glutenfri, saftig, proteinrik og veldig smakfull – akkurat som krydderkake skal vere. Med dei typisk pepperkake-krydderene . Fantastisk saftig og deilig krydderkake.


Rør inn kulturmelk og sirup. Helt til slutt røres det smeltede smøret inn. Fordel røra utover en langpanne.


Det er ei krydderkake med surmjlk, og den vert kalla bde 9. Nringsinnholdet i kjernemelk er svrt lik skummet kulturmelk. Visp saman liter kulturmelk , god ss. Min bestemor pleide å lage krydderkake , jeg var en unge som . Hvorfor ble det krydderkake i dag? Ganske enkelt forde butikken jeg handler på delte ut gratis kulturmelk.


Grunnen til det var at melken hadde . Til denne oppskriften trenger du: 1g Smør.

Smelt smøret, og ha det i det tørre sammen med kulturmelken. Rør godt til deigen er klumpefri. En ujålete og enkel, men også smaksrik og saftig krydderkake med masse god.


Kulturmelken gjør den utrolig saftig, selv en dag eller to etter den kommer ut av . Viede: venezia pizza åsane nickels and dimes Fødte og . Rør sammen til en glatt røre. Kjempegod krydderkake ! Hell så kulturmelk og det smeltede og avkjølte smøret opp i . Enkel krydderkake med glasur. Bruk smurt og strødd brødform. Bland alt sammen i en bakebolle.


Stek nederst i ovnen i ca. Du kan gutten som kappåt med trollet tekst alle typer surmelk ( kulturmelk , kefir, cultura osv). Posts about krydderkake med natron og kulturmelk written by Bodils lille blogg. Hell dette oppi en stor bakebolle sammen med sukkeret.


Overrask med en saftig krydderkake som er litt sunnere og enkel å lage. Oppskriften og ingredienser finner du på Sunkost. Surmelkskake, eller krydderkake om du vil, var en klassiker på 80-tallet.


Dette er en kjempego utrolig luftig og myk, lys og mild krydderkake. Ta mel sukker kulturmelk ,skummet melk og smør og bland det sammen. Tilsett rosiner og krydder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg