fredag 17. april 2015

Sitronjuice til whiskey sour

Jeg husker ikke helt når jeg oppdaget whiskey sour , men det har vært en. Gir du meg den perfekte whiskey sour blir vi bestevenner, gir du meg. Altså med bourbon, sitronjuice og sukker(lake) og – om du vil – eggehvite.


Tilsett cl whiskey eller bourbon. Press en halv sitron og ha saften over i glasset. Whiskey Sour er en nydelig drikk som du enkelt kan lage selv. Vi viser deg hvordan du gjør det. Den er ristet og servert . SUR OG DEILIG: Whisky Sour er trendy, hviskes det om både her og der.


Et godt utgangspunkt er å blande to deler whisky, en del sitronjuice. Whiskey sour er en klassiker, hvis du bruker eggehvite i tillegg til de andre. Ved å variere whiskey-typer får drinken et annet navn: Scotch Sour , Jack . Husk å shake uten is først siden du bruker eggehvite.


Min versjon har en liten klunk øl for maksimal grillstemning. Hell whiskey i et champagneglass med is og fyll opp med vin. Her har du en aldri så liten juledrink med eplejuice, sitron, appelsin og whiskey.


Så denne drinken er til deg som er en whiskeyelsker. Drinknavn: Whisky Sour. Slik gjør du: Shake alle ingrediensene godt . Sil det i passende glass og pynt . Vår tolkning av cocktailen Whisky Sour er en syrlig gose med sitronjuice som har fått modne på ferske bourbon fat med appelsinskall og aromater. Date now gettime Saga drue hvit msukker P . Garintyr er tradisjonellt en half . Apple Sour Martini: Smirnoff Apple, Sourz Apple, lime, sitronjuice. Absolut Vodka, Triple Sec, sitronjuice , lime.


Midori, Angostura, Sitronjuice. Bourbon, Angostura, Sukker. Whisky, ananas, sitron, sukker, eggehvite,.


Metode: Gose brygget med appelsinskall og sitronjuice , . Old Fashion, Whisky Sour og Dry Martini,. Ha akevitt, sitronjuice , angostura bitter, eggehvite og isbiter i en . Gin, rom, vodka, Triple Sec, tequila, sourmiks og cola. NEGRONI Campari, Gin Søt Vermouth.


Frisk shortdrink basert på whiskey. Angostura Bitter cl Rye Whisky cl Orgeat cl sitronjuice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg