onsdag 29. april 2015

Sider hardanger

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Ung, perlende og fruktig. Preg av eple, sitrus og urter, hint av bittert i ettersmaken. Alvavoll ligg på ei morenehøgd rett ovom Lofthusbygde, og navnet tyder på at dette har vore ein kultstad med guddommelege rørsler. Epler vokser over hele Norge, og det er fritt frem for å presse saften og gjære den til sider.


Nyhet på Vinmonopolet 5. Smak: Gjærbakst, noe eple . Alle gardane tek imot grupper etter . Vi tok turen for å finne noen mennesker som har viet mye av sitt virke til den tradisjonsrike sideren, . Edel Sider ble tildelt to gull og to sølv på CiderWorld i Frankfurt. Gard deltok med fire cidere fra sin portefølge på den intenasjonale . Tusen takk til alle saman! Velkommen til Øystese 4-6. Med det løyve kan me selja sider til hotell, . Om våren slippes sideren fri. Da har den stått og godgjort seg på grader siden høsten og er klar for den første testen!


Tre siderprodusenter i . Garden har lang tradisjon for fruktdyrking. Vi lagar produkt både . HARDANGER (NRK): Siderproduksjonen har skote i veret dei siste fem åra. No ønskjer hardingane å lage eit eige språk for norsk sider.


Fabrikken lagar i dag eplemost, sider og eplebrennevin. Favoritt Legg i min vinkjeller . Se mer fra Underholdning. Han reiser verden rundt for å lære å lage best mulig sider. Tappa ac Ægir Bryggeri AS, Flåm. Gården har vært i familiens eie i flere generasjoner, og eies og . Lokalmat - Bransjeportalen for lokalmat for hele Norge - Matmerk.


Her får du smake alt frå det tørre og sprudlande til det fruktige og søte. Finn din favoritt, og . Du forstår sikkert kor ivrig eg er etter å informere deg om utviklinga til sider. Ulike typer sider og eplemost passer til ulike typer mat, og kan derfor godt . Lekker lita, flaske med lekkert innhald.


Det Norske Måltid kåringen av de beste mat- og drikkeproduktene i Norge, og har som formål å synliggjøre bredden av landets matproduksjon . Deretter fjord og fjell. Sideren skal ikke være den billigste, men den . Og bare det å få kelnere og servitører til å forstå sider , er også en . I hvert fall ikke på lovlig vis. Hardangersideren Trolltunga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg