mandag 27. april 2015

Skottland ferie

Noen har sødme og smak av blomster, andre smaker røkt eller litt som medisin. Skottland er det samme som smaken på whiskyer. Stort utvalg av fantastiske tilbud på pakkereiser.


Bestill fly, hotell og leiebil raskt og billig. Byen, som er mindre enn Oslo, men større en Bergen, er et .

Se vår guide til hvordan du får mest ut av det! Les om Aberdeen og flotte turer du kan ta i nærheten. Stor reiseguide Edinburgh med alt du trenger for ferien.


Gjør ferien bedre med Reiseplanetens store Ferieguide om Edinburgh. I videoen over kan du høre Peter Medley i Visit Aberdeen, gi sine beste tips til en opplevelsesrik, og. Lev ut drømmen og tilbring en natt, eller to, i en av disse majestetiske . På en reise til Edinburgh vil du også oppleve vakker natur, herlige mennesker og spennende arkitektur.

Begi deg ut på fotturer, sett deg på sykkelsetet, padle eller kaste snøret i . Få tilbud på din neste golfreise til . Whisky er et viktig element av den skotske identiteten. En magisk reise venter deg langs den fantastiske Caledonian-kanalen , med det. Drøm deg bort i det skotske høylandet. Dunrobin, er garantert en spennende og innholdsrik ferie.


Bli med på en 9-dagers tur til fots gjennom det vakre, skotske høylandet. Fyvie er bare ett av mange nord- skotske slott der turister kan bo. Julio Soriano-Ruiz sjelden drar på ferie , men heller bruker all sin tid . Nå kan du vedde på at Valakari havner i skotsk eliteklubb. Men det er den skotske vennligheten og gjestfriheten som tar kaka!


Mange stusset da vi fortalte hvor vi skulle i ferien , for hva hadde vi tenkt å . Vi ønsker deg en god ferie ! Achnagair ligger øst for Inverness, og er perfekt for en ferie i det skotske høylandet. Ting å gjøre i nærheten inkluderer delfintitting langs .

I det ene øyeblikket skinner solen, i neste øyeblikk høljer det ned. Regn og solskinn veksler hurtig. Viktig med gode sko og regntøy eller paraply.


Husk å ta med en jakke til . Ferden går til det skotske høylandet og områdene rundt og i trivelige Edinburgh. Det har du god grunn til! Vi besøker Edinburgh, Fort William, Inverness og Aberdeen. Vi får se mye flott og variert natur. Befolkningen på disse øygruppene har en sterk bevissthet om sin norske fortid.


I Kirkwall går de i 17. Vi opplever høylandet, Pitlochry, Loch Ness, . Reis i kelternes fotspor gjennom tre regioner, en republikk og et forenet kongerike. Enkel bestilling, ingen gebyrer ved umiddelbar bekreftelse. Emner: Sykepleierstudier i Storbritannia, . Reiselivsaktører: Stadig flere kvinner reiser på ferie alene . En av attraksjonene er uten tvil ruten av sine slott, . Nylig kåret til Europas beste feriemål, det har Reismedbarn ment lenge!


Høres kanskje ikke så spennende ut? Reis på ferie til Edinburgh og opplev Military Tattoo. Skotsk politi opplyser at de har pågrepet en gutt, som er mistenkt for å ha drept.


Den skotske øya Isle of Bute er en populær ferie -destinasjon i . En lunsj ved bassenget og det er umiddelbart ferie. Finnes det noen ting i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg