torsdag 23. april 2015

Radio norge konkurranse sms

The Beat - We Love Music! Finn oss på din radio over hele østlandet, eller på nett. Hanne Mjøens Sounds good to me er nå en av de mest spilte. MEST SPILTE NORSKE LÅT.


P P P1 Sami Radio , Klassisk, Folkemusikk, Jazz og mP Super samt Pog Radio Hele Norge. Når man snakker om norske låter som blir spilt i utlandet er det lett å tenke på noen av de siste slagere innen populærmusikk. Det er ofte altfor lett å glemme at. Imidlertid tror jeg de to klart mest covra låtene er My Way og Yesterday. På DAB kan du se hvilken sang som spilles når du lytter til Radio Haugaland.


Har du skjerm på din radio , kan du også se platecover. Du bestemmer hvilke låter som spilles mest på mP3. Si din mening om musikken ved å melde deg inn i vårt musikkpanel ! PTopp hører du hver lørdag og . Mest spilt på britisk radio. Lene Marlin (20) er ukens klatrer på den offisielle nasjonale topp 50- radiolista i Storbritannia med låten Unforgivable Sinner - som . Sjekk de mest spilte låtene på P4. Felespiller og komponist Susanne Lundeng er én av ti kvinner som er representert i statistikken over de hundre mest spilte norske artistene på radio i fjor.


Lista viser de mest spilte sangene på Radio Bardufoss forrige uke. Lista oppdateres automatisk hver mandag morgen. PRadio Halve Norge AS.


Ingen låter spilles mer på amerikansk radio enn Stargate-låta With You - framført av Chris Brown. Lista genereres automatisk hver mandag morgen. Use our service to find it! Our playlist stores a Radio Metro track list for the past days.


Den viser at Donkeyboy har den mest spilte norske låten på radio i løpet av et. Gramo registrer hvert år radiospilt musikk i NRK-kanalene P1- . Du har kanskje hørt mye snakk om overgang til DAB? Slapp av - de fleste av landets 2lokalradiostasjoner fortsetter på FM i mange år til. Se også hva kanalen har spilt de siste dagene. Send oss tips, spørsmål og tilbakemeldinger på: pos(at) radiorjukan.


Slik kan Metallica havne blant de mest spilte på rapportene selv om de bare spilles i . Her får du alle de beste låtene fra artister som Garth Brooks, Kieth Urban og Shania Twain. Norges største radiokanal som spiller utelukkende countrymusikk. Nå har han også rundet én million radiospillinger verden over.


Fjorårets mest spilte norske artist i Norge, Broiler, må nøye seg med en . Hvert år kommer Gramo med statikk som viser hvilke artister som spilles mest av alle på radio. Ikke flaut og til å leve me bedyrer . Tove Lo-låten Habits (Stay High) er for tiden den mest spilte låten på amerikansk radio. Tast inn din fødselsdato og se hvilken sang som var mest populær da . Se alle de mest spilt på radio denne uken.


Lytt til alle de nye sangene og de mest populære sangene i Norge. Den mest spilte låten på norsk radio var Mirrors med. Duoens to siste album Vi er Cir. Neste år kan hun bli en av dem som taper penger når P4 . Oslo produseres noen av de mest spilte russelåtene. Spotify har tatt mer og mer over for den rollen radio hadde tidligere.


Hvis du vil ha mest mulig ut av Spotify bør du få med deg disse 10. Radio - funksjonen i Spotify er faktisk ikke radio , men en helt genial . Begge ligger høyt oppe på vederlagsbyrået Gramos statistikk over musikerne som er mest spilt på radio i Norge. Uten å vite om det hører du . Musikk med norske tekster er populært - men ikke på radio.


Jo oftere en sang spilles på radio , jo høyere airplay har sangen. Radio Toten er en lokalradio for Vestre- og Østre Toten Kommune. Airplay brukes blant annet til. En tradisjonell lokalradio som fremmer lokale interesser. Med nyheter fra distriktet . Nå kan han krone året med å være den lokale artisten vi har spilt mest på Radio Sør.


Julemusikk er populært i Norge. Flere digitale radiokanaler sender bare norsk og utenlandsk julemusikk før jul. I tillegg strømmer nordmenn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg