mandag 27. april 2015

Byfjellstrimmen

En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. Byfjellstrimmen er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære . Overnattingsturer og dagsturer for voksne. Ledes av DNT-godkjente Turledere. Uforpliktende og sosialt. Turene går i fjellene rundt Bergen, med turledere.


Lyst å gå på tur i Bergensområdet? Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre. I tillegg får du god trim, turtips og.


Foreningen driver hytter og. Logg inn eller registrer en DNT-bruker for å kunne se alle dine aktiviteter på Min Side. Du trenger ikke være medlem av DNT for å registrere en bruker.


See what people are saying and join the conversation. Viser turer og aktiviteter med nøkkelord byfjellstrimmen. Vi fant dessverre ingen aktiviteter som passer til søket ditt!


Prøv å endre søkekriteriene eller bruk andre . Images on instagram about byfjellstrimmen. Photos and videos from instagram posts about byfjellstrimmen. Det er et lavterskeltilbud uten påmelding og krav til.


Derfor var det var naturlig for meg å venne . Ikke for denne gjengen. FINN kart er en ledende norsk karttjeneste med kartsøk, flyfoto og annonser. Onsdager går vi i rolig tempo, forteller Torill Refsdal Aase i Bergen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg