tirsdag 19. mai 2015

Dnt fuglemyrhytta booking

Vi ønsker å tilby de gjestene som vil, . DNT -medlem med gyldig medlemsnummer i . Fuglemyrhytta - kortreist turglede! Det åpnes for booking for 20fra onsdag 26. Booking for 20åpner medio oktober, slik det gjør for de . Vi innfører i dag et helt nytt bookingsystem for bestilling av sengeplasser ved overnatting på de ubetjente Markahyttene. DNT Oslo og Omegn har ubetjente hytter i Marka og ved sjøen. Alternativt kan du gå rett til bookingsiden booking.


TURPRAT: Generalsekretæren i DNT ; Dag Terje Solvang (t.v.) er på dagstur til. Det betyr at man må være medlem av Turistforeningen for å booke. Det er kun noen rom på hver hytte som er åpnet for booking , normalt ca halvparten av.


Vilkår for bruk av DNTs selv- og ubetjente hytter i marka og på fjellet. Norges største friluftslivsorganisasjon, Den Norske Turistforening ( DNT ), arbeider for å fremme et enkelt, aktivt,. The booking opened today at booking. Vel og bra medlemskap men altfor tungvint bookingsystem. Praktisk: Husk å booke senger på forhånd.


Bygger Oslos råeste DNT -hytte på Vettakollen. Norwegian Trekking Association, DNT , trekking, hiking, Oslo, skiing, Norway,. Fra og med tirsdag blir hytta tilgjengelig for booking på DNTs. DNT Sør Forside Bli medlem Før turen Turer og aktiviteter Hytter og ruter Frivillig Turbutikk Om oss. Mangler: fuglemyrhytta ‎ booking Images tagged with #dnthytte on instagram - Pictame www.


Check out DNTs website for information and booking. I morgen åpner bookingen for markahyttene i 2019! Author: Den Norske Turistforening , Length: 1pages, Published: 2018- 11-07. Sylvi Listhaug ut et omstridt Face- book -innlegg. Ta turen dit for utsikten eller turens skyl eller book deg en sengeplass eller ti.


Nå er vinterturene for 20klare for booking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg