mandag 18. mai 2015

Kreta platanias vær

Sist oppdatert kl 22:34. Merk: Velg en region før du finner et land. Været i Hellas: Solfylt og meget høye temperaturer i sommermånedene.


Havbrisen ved kysten kan gi noe . En oase ved stranden og . Platanias Daily Weather. Middelhavsklimaet i Hellas frister millioner av solelskere til å reise til Hellas. På fastlandet og på de mange greske øyene, med Kreta og Rhodos som mest kjente. Khania, Kreta , Hellas. Dårlig vær er ikke så dårlig når man er forberedt på det!


Nordmenn på ferie på Kreta melder at de ikke tør å gå ut. Ektepar fra Stavanger sitter fast i uvær på Kreta : – Ambulanser står. Det startet med dårlig vær på Kreta forrige helg, men har vært fint i uka som har gått.


Vær og Temperatur for Hellas. Gode priser på charter til Kreta , fly til Kreta og hotell i Kreta. Alt du trenger å vite om vær , klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Kreta i Hellas. Chania International Airport. Ja, det er også en av de tingene som mitt hode liker, av en aller annen grunn.


Egentlig vil jeg jo ha fint vær og ingen bølger, så vi kan sole oss . Du kan smake på tradisjonelle spesialiteter fra Hellas og Kreta i restauranten ved havet,. DAGSTURER VESTRE KRETA , NOR VEST, OG SØR , Denne lille oversikten. Er været stille nok kan de også kjøre deg til Gavdos på en time. Stranden ved Elafónisi: På sørvestkysten av Kreta ligger denne bountyaktige lagunen med turkisblått vann og sandstrand så langt øyet rekker. Charterfavoritten Kreta byr på spesielle opplevelser.


Kretas middelhavsklima regnes for å være Europas mildeste klima. Våren starter i April, og det varme været fortsetter inn i september og . Kreta og Kypros er gode eksempler på steder hvor det fremdeles er godt og. Kypros ligger langt øst i Middelhavet, og her er været stabilt fra tidlig vår til langt. Sammenlign og bestill reiser til Kreta , Hellas. Den store øya Kreta er mil lang og mil bre og ligger så langt sør som du kommer i. Ettersom hva jeg har hørt er den blitt kåret til Kretas vakreste strand opptil.


Secret Escapes er en eksklusiv reiseklubb kun for medlemmer, som tilbyr uslåelige rabatter på håndplukkede, luksuriøse hotell og reiser. Det er nydelig vær og rundt tjueåtte grader her nå, avslutter Monsen. Kjøpe bil på Kreta , bilkjøp i Hellas, mange ønsker dette men vet ikke hvordan.


Ved en prøvekjøring vil alltid selger være me vær obs på det. Rengjøring og vedlikehold av bassenget eller ganger i uken (avhenger av været ). Villa, Skoutelonas på Kreta - personer, soverom. Moderne villa kompleks omgitt av grønn natur, omgitt av trær og fargerike. Været på Kreta er deilig med dagtemperaturer om sommeren på 28°- 32°. På grunn av tørt landskap og høye temperaturer er Hellas utsatt for skogbranner.


Faren øker betraktelig dersom det er sterk vind i området. På startsidens værside får du detaljert værinformasjon for dine favorittsteder. Se langtidsvarsel, time for time og les siste nyheter om vær , vind og kjøreforhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg