torsdag 14. mai 2015

Koble to lamper til en kontakt

Har vært på IKEA og kjøpt to taklamper som kommer med hver sin ledningsstump. Men vi ønsker koble begge to mot samme stikk- kontakt som . Problemet er at jeg bare har en kontakt i taket. Er det mulig å seriekoble disse lampene eller gjør noe lurt slik at jeg kan få dette til? Har en ekstisterende lampe i gang - som jeg ønsker å erstatte med på rad - dvs en før og etter eksisterende - som alle er koblet på samme . Man trenger ikke ha IQ på . Det kommer en brun og en blå ledning fra sikringsskapet til lampe en.


Hvordan skal ledningene dras og kobles til lampene og bryteren, slik at . Koble lampe OG STØPSEL. Dette betyr fargen på ledningene. Du trenger ikke ringe elektriker for å montere en lampe eller et støpsel.


Som ufaglært, kan du montere ledninger til lamper , støpsler og brytere,. Det du kan gjøre selv er å koble til elektriske kontakter til belysning,. Det betyr at du kan montere støpsel på ledninger, koble til lamper i tak og . Veiledning for kobling av støpsel og ledning til sukkerbit. I denne videoen lærer du om kobling av lampe under en åpen installasjon. Skal det gjøres elektrisk arbeid hjemme må du ta kontakt med en kvalifisert elektriker.


Jeg har lyst til å henge opp noen taklamper med sånne store pårer som er in for tida, men har bare en kontakt. Jeg har oppdaget noe jeg tror er litt kreativ strømoppkobling i leiligheten min. To lamper er koblet til strøm via opplegget for stikkontakten, dvs.


Skjøtekobling for å dele opp en ledning til fire ulike. Passer 2-ledere av type PL som benyttes. Noe el-arbeid kan du utføre selv. Slik monterer du støpsel på lamper. Skru av strømmen(!) og koble lampen til takpunktet.


Og hvis du har brukt bryter og støpsel er det jo bare å koble i stikkontakten og skru på. Fast tilkobling av lamper , stikkontakt eller DCL. Er du i tvil om din elektriske installasjon, så ta kontakt med oss.


Kontakt elektroinstallatøren for kontroll og reparasjon. Denne skal jeg som nevnt henge i tak, og fra kuppelen i taket skal jeg koble en ny ledning som skal inn i et støpsel og en jordet kontakt. Disse reglene skal sørge for at du ikke kommer i kontakt med strømførende deler, og at det ikke kommer vann inn i lampene.


Baderommet deles opp i fire soner . Grunnregelen er enkel: Alt som skal kobles til strøm og er fast. Dersom lampen har støpsel eller har skrutilkobling (sukkerbit) har du lov å . Du skal ikke klippe jordledning på plastlamper i tilfelle denne skal byttes ut i. Fulgte det med jordet ledning med mindre inni SKAL den ha jordet kontakt. Rett før jeg står opp om morgenen, slår lampene på stua . Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel. For dager siden - Skal blå ledermot L eller N? Skal koble to lamper i taket på stuen. Og du kan selv montere ledning, støpsel og bryter til en lampe.


Vi har en vanlig stikkkontakt i hjørnet der taket møter veggen som vi. Vanlige lamper kan du selvfølgelig montere selv, og du kan også lage og bruke. Jordleder må koples riktig, og det må ikke oppstå mulighet for kontakt mellom . Jeg har kjøpt en taklampe i Sverige med svensk støpsel.


Lampen kommer uten jordet ledning . Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Legge opp en lysekrone og koble opp dimmer. Forskjellen er stor – en innfelt stikkontakt bygger så lavt som millimeter. Derfor må du nå kontakte elektriker for å koble lampen til den velkjente . Så enkelt monterer du og kobler opp ditt Philips Hue-system 1. Lamper kan brukes til å sette fokus på en vegg, et stykke kunst eller det kan være en.


Ta kontakt med oss, så viser vi deg veien mot et riktig lyssatt hjem. Vær aldri redd for å ta kontakt med oss, lite eller stort. Hvit stikkontakt -orienteringslys Luana. Stjernehimmelmagi med LED- lampen Sirius.


Q - Nattlys med adapter som kan kobles til. TA KONTAKT DERSOM DET ER NOE DU TRENGER HJELP TIL. To eller flere kurser kobles sammen for å få mer strøm.


På bad finnes det også nyere lamper med stikkontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg