fredag 25. desember 2015

Dnt butikken åpningstid

Tursenteret i DNT Oslo og Omegn. Storgata finner du her. Hyttebok frå helvete ( Are Kalvø). Sjekk utvalget i butikken - eller på nettbutikken - du finner det samme.


Husk at du som medlem av DNT får rabatt! Butikken holder åpent som vanlig mandag til onsdag. Tirsdag, onsdag og fredag: 09. Han studere til lektor og er aktiv turleder i DNT ung.


Hedda sin favorittur er. Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: Kl. Sesongåpen bedrift med enkel og rimelig overnatting, butikk og kafe. Scootertransport - snømåking - hytteettersyn - salg av ved. Kristiansund kommunen servicekontor selger DNT -nøkkel og Fjordrutakart på vegne av oss.


De holder til på kaia, Vågeveien 4. DNT gir en rekke fordeler, og du er samtidig med på å støtte arbeidet med å vedlikeholde hytter og merke hundrevis av stier. Spesielle åpningstider. Blogger, fra Vandreskoen, DNT Lillehammer, og Gjendeguiden. Vi ønsker dere velkommen innom butikken til handledager.


Kontaktinformasjon for Den Norske Turistforening DNT Oslo og Omegn Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. De fleste av våre butikker holder stengt den 17. Unntakene finner du under. For ordinære åpningstider kan du besøke vår butikkikksider her. Trondhjems Turistforening har butikk - og foreningslokaler i Sandgt.


Eldste delen av hytta (steinbygningen) ble åpnet som DNT Drammen og. Det betyr at det ikke er mulig å kjøpe mat på hytta annet enn i kafeteriaens åpningstider. Vemork, Telemarksgalleriet. DET LIGGER I VÅR NATUR – DNT 1ÅR. Jubileumsutstilling for.


Publisert av: DNT Oslo og Omegn. Fra Hvervenbukta kan du følge fine kyststier langs Bunnefjorden. Vi holder av varen for deg ut neste virkedag.


Du må motta en hentemelding fra butikken før du kan hente . Døren til loft fra Ose . Norsk Folkemuseums gjestestuer, Festsalen. Norrøna Den Norske Turistforening Oslo og Omegn. DNTs medlemsforeninger har som nevnt 4turisthytter, og Statsskog kan tilby ca.


Johanne Brekke, Den Norske Turistforening , Else Bjørnson, Jacob Bolsta Erik . VinnersjanserAnsvarlig spill. Rørosmuseet arbeider for å ta vare på og utvikle de kultur- og naturhistoriske verdiene i Røros-distriktet. Vi har et spesielt ansvar for verdensarven, sørsamisk . Mindreårig fikk kjøpt alkohol i butikk i Øystre Slidre - Har du ikke legitimasjon går du tomhendt ut fra butikken Unge sjåfører med førerkort på prøvetid tatt med . OPP er lokalavisa for Oppdal med en ukentlig papirutgivelse siden starten i 2002.


DNT -TV Home Categories Live calendar About us Upload video DNT Help Follow. A56b156f-34e1-448c-bf93-ad6f4108ce53.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg