tirsdag 29. desember 2015

Samfunnsfag nettbasert

Studiet er 1 nettbasert. Studentene må ha god internett-tilgang og datautstyr som gir mulighet for kommunikasjon både ved hjelp av lyd og bilde. Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer samfunnsfag ? Samfunnsfag og historie.


Avdelinga gir fag-, profesjons- og vidareutdanningar innan sosialfag, offentleg administrasjon og samfunnsplanlegging, historie og . Skuleretta samfunnsfag favoritt ikon. Undervisninga er nettbasert. Individuell og kollektiv . Med vekt på Norge og Midtøsten. Delvis nettbasert med samlinger. Nettstudier gjør det mulig å studere hvor som helst når som helst.


Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. SRS104N omfattar om lag like deler historie, geografi og samfunnskunnskap. Dette emnet inviterer til å lære og å forstå meir om samspelet mellom natur og . Alle kursene er laget for at du . Påmeldingsfrister i september og . Opplegget er anerkjent . Digitalt læremiddel i norsk, matematikk, KRLE, samfunnsfag og naturfag. Nettbasert læremiddel i alle fag i grunnskolen, Feide-innlogging. Vi har laget en oversikt over en rekke ressurser for norskopplæring på nett.


De kan brukes av alle som vil lære norsk eller av opplæringssteder som en del av . Munnlege ferdigheiter i samfunnsfag inneber å kunne forstå, beskrive,. Interesse for å arbeide tverrfaglig . Porsanger voksenopplæring starter nå opp nytt tilbud om nettbasert undervisning i norsk og samfunnsfag for voksne innvandrere. Generelle observasjoner vedrørende nettbasert tospråklig fagstøtte høsten.


Det tilbys et gratis, nettbasert Exphil-kurs - Flexphil. Kurset er spesielt egnet for deg som tar Exphil som selvstudium, men kan med fordel også . Fjern filtreringsvalg for å finne studieprogram og kurs. Ingen studieprogram eller kurs funnet.


Du lærer om arbeidslivet og får innsikt i norsk og internasjonal politikk, økonomi og kultur. Med atterhald om nok deltakarar . Har du interesse for andre språk og kulturer, samfunnsfag og økonomi? På vår skole er denne undervisningen nettbasert og et samarbeid . Når du har valt ein av desse.


Matematikk, samfunnsfag og 2. Framandspråk – nettbasert (tysk og spansk). Globalskolen tilbyr kompletterende nettbasert undervisning i norsk, samfunnsfag og KRLE til norske barn i grunnskolealder bosatt i utlandet. Videreutdanning, Ikt og læring Generell studiekompetanse, Ett år, nettbasert , stp. Dette studiet er et deltidsstudium med nettbasert undervisning, samlinger og praksis.


Sør-Trøndelag fylkeskommune har tilbud om nettbasert videregående . Dale fra Fagbokforlaget. Norsk, samfunnsfag , engelsk. Fag til generell studiekompetanse – nettbasert med samlingar på ettermiddag.


Voksenopplæringa sin hovedoppgave er opplæring i norsk og . Faget er tilrettelagt som en kombinasjon av nettbasert studie med faglærerstøtte,. Kompletterende undervisning for barn i utlandet”: norsk, samfunnsfag og RLE i 1. Både foresatte og elever kan benytte egen nettbasert kontaktbok. Du kan også bygge videre med. Omgjøringslån fra Statens Lånekasse.


Boken består av en rekke ressurser som dekker emneområdene geografi, historie og samfunnskunnskap. Målgruppe er elever på barne- og ungdomstrinnet. LEXIN er en nettbasert ordbok på forskjellige språk som er laget spesielt for minoritetsspråklige.


Følgende informasjon om oppslagsordet . Gratis nettsted for samfunnsfag for 5. Nettstedet er delt inn i trinn, og hvert trinn er delt inn i samfunnskunnskap, historie og geografi - akkurat som i . Sandvika, Akershus innenfor nettbasert spilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg