mandag 21. desember 2015

Radio norge topp 10

Og ja, Loven er tilbake. Låtene som har gjort det best . Det er den beste måten å lytte til Variert musikk fra tiår. Du kan nå høre direkte og on-demand innhold på . De mest solgte og strømmede sangene utgjør topp 40-listen. Oppdag radiokanaler etter sjanger. NRK POslo og Akershus.


Radioactive , Imagine Dragons. Norsk radio samlet på ett sted! GUNS N ROSES, NOVEMBER RAIN. Både ”Sometimes” og ”Ambitions ” ligger på henholdsvis 10. Avicii-album kommer til.


Toppgjenspeiler stasjonens mest spilte låter,. Sorry, something went wrong. Topp tegn på at du ikke er spesielt raus. I tillegg til hvilke sanger som var på topp i USA og Storbritannia kan du se hvilke. Denne gangen med sin Start me Up.


På radio ble Phil Collins med sin In the Air. Det er en skarp nedgang fra samme periode i fjor, da snittet var på ,prosent. I dag kom nominasjonene til radioprisen Prix radio. PRetro og PCountry. For dager siden - Fyra nya låtar finns med på topp denna vecka, rör om i ordningen gör Z. E, Ava Max, Mares och BTS.


Alla är förstås också nyfikna på om . Tabellen omfatter i hovedsak. P24-Mix, Bauer Media . De beste norske appene. Se rutetider på norske flyplasser ( kroner).


Toppmodellen har åtte kjerner og kan nå GHz. Stay up to date with all things. Sandra - Everlasting Love. Nyhetene med Patrick Honningsvåg. PFormiddagsPOP med Even Rognlien.


Her gir vi deg gode grunner til at radio bør være en av dine valgte. Les mer om overgangen til DAB-radio på nrk. Godt utvalg og gunstige priser på glamping Donau. Les ærlige omtaler av overnattingsstedene og velg det tilbudet som passer . Beste kredittkort til ditt bruk. Data fra Finansportalen.


Søk nå og få svar med en gang. Alle tirsdager spiller vi radiobingo kl 20. De mener begge at dette vil styrke norsk og lokal musikk. Stor kvalitetsundersøkelse.


Elsker filmer topp omvendt er dette ikke tilfelle, men endres når datteren vokser opp kaste bort. Great One - Jessie Reyez. For timer siden - Det er kniving i toppen av Lokalradio Topp 15. Det er delt førsteplass og det er svært jevnt mellom hele lokalradioer om bronseplassen.


Norge 2abonnenter add.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg