onsdag 30. desember 2015

Opprette apple id konto

Den inkluderer e-postadressen og . En betalingsmåte er også nødvendig for å konfigurere kontoer for barn. Du kommer da til en side hvor du skal legge inn . Her må du legge inn et betalingskort for din egen konto. Deretter må du velge et passord og sikkerhetsspørsmål.


ID før de mottar sin iPad. I denne videoen viser vi deg steg for steg hvordan du. Da er kontoen verifisert. Dersom du vil opprette enStore-, App Store- eller iBooks Store- konto uten å oppgi kredittkort eller betalingsmåte, så har vi en løsning. Bruke tofaktorautentisering er populær på tvers av mange . Er det noen aldersgrense på å få seg det?


Håper det er fra år og oppover. Apple - ID du har fra . Noen har i stedet valgt å opprette egne konti til barna som fylles på med. Du finner den samme nettsiden ved å søke på “create apple id ” i. Jeg prøvde deretter å lage en fake Hotmail konto som var like. Wow death knight best dps spec apple movie trailers alice . Da vil du bli presentert . Hvis du ønsker å kjøpe musikk, filmer, etc. Tunes Store i USA, må du opprette en amerikanskkonto , eller endre den kontoen som du har tilgang til i . BARNEVENNLIG KONTO : Til iOS-enheter er det enkelt å sette opp.


Du MÅ også opprette en Appel-ID hvis du ikke har dette fra før. TIPS: Slik oppretter du konto påStore uten kredittkort. Passordet kan du beholde på tvers av alle kontoene , så blir det enkelt . Opprett et nytt passord. Kontoene brukes til å gi lærere og elever . Du kan bruke din pålitelige iDevice og opprette en ny gjenopprettingsnøkkel. Det kan hende du ikke må slette din konto helt hvis du vil beholde tilgang til din konto.


Om du vil kjøpe en app, må du også knytte et betalingskort til kontoen din. Du har kanskje allerede opprettet en Microsoft- konto som du kan logge på med. Påse at all informasjon er fylt . ADMINISTRERE APPLE - ID - KONTOEN UTEN IPAD.


Prøver å opprette en apple - id for et barn, og kommer til betalingskort kreves der . Din konto er opprettet , og du blir automatisk logget inn. Mange tror de må ha knyttet et kredittkort til sin iTunes- konto. Hvordan gjør man det, i så fall?


Denne operasjonen vil tillate deg å bruke alle selskapstjenester. Hvis ikke det fungerer, går du til kontosiden appleid. Dine spørsmål angående abonnement slikt som endringer i ditt utvalg vil da bli . Vi hjelper deg, uansett . Installerte OSX El Capitan for å få lov til å . Kan jeg opprette en Children s Account på min iPod sjette generasjon og deretter logge inn på min iPod 4G svar Karolin sier desember . Skaffer du deg en amerikansk konto , får du dem hjem i stuen.


Mail, Kontakter, Kalendere, og trykk på hver konto du har lagt til og trykk Slett . Husk på at det ikke er sikkert at du kan flytte data eller kjøp fra en gammel. Så følg guiden herunder, du kan opprette en . VelgStore fra hovedmenyen og velg vis konto. Bla til bunnen av siden, til Innstillinger-delen. First Agenda = edagsorden. Koster det noe å bli kunde og opprette konto ? Når du skal logge avStore- kontoen ,. Registrer deg og fortsett å se der du sluttet sist, helt gratis!


Du får nettbank med en gang, og kan åpne alle de kontoene du vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg