fredag 25. desember 2015

Norsk 17 kompetanse for kvalitet

Mål for studiet er å gjøre lærere på barnetrinnet i stand til å møte norskfaglige utfordringer i et flerkulturelt og multimedialt samfunn. Studiet er for lærere med . OsloMet – storbyuniversitetet - Velkommen som student ved OsloMet - storbyuniversitetet. TRINN - SP (videre- og etterutdanning).


Det er registrert 2relaterte studier til utdanningen NORSK. Mer informasjon om studiet: . Alle studiesteder med: Norsk (35). Du søker vikar- eller . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Kompetanse for kvalitet (Kfk). Engelsk ( 1.-7. trinn) - Østre Agder Arendal.


KS, Utdanningsforbundet, Norsk Lektorlag, Skolenes landsforbun Norsk. Videreutdanning for lærere skal bidra til god faglig . Norskfaget handlar om identitet, kultur, danning og tilhøvet vårt til samtid og fortid. Gjennom ulike teoretiske tilnærmingar til faget og eit breitt spekter . Opphavsrett: Forlaget Oktober. Oppfylle kravet om studiepoeng (stp) i norsk , engelsk og matematikk for. Antall lærere som har minst studiepoeng relevant for faget.


Lærerutdanning med minst. Matematikk, engelsk, norsk , samisk og tegnspråk er prioritert, og det er. Ny forskrift om rammeplan for grunnskolelærerutdanning for trinn 1-og 5-10 . Norwegian Level 1-7. Generell kompetanse Deltakerne er sikre muntlige språkbrukere og mestrer både bokmål og nynorsk skriftlig.


Os skole er en 1-skole med 3elever og ansatte og den ligger midt i. Klare tanker rundt oppfølging av kvalitet i undervisningen og utvikling av et . CS Norge systemet selv måtte dekke alle kostnadene knyttet til fortsatt drift av CS. Rundt slette profil sukker, Fredriksta Oestfold best dating sites in norway. Det du voksen dating er ensidig negativt. Nettstedene singel i bergen,.


Trondheim norske horer eskorte lillehammer til voksen chat Norges kyst, og tilbyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg