mandag 15. mai 2017

Ppu deltid nettbasert

Det er registrert relaterte studier, og det finnes relaterte yrker til utdanningen PRAKTISK-PEDAGOGISK UTDANNING ( PPU ), DELTID (årsstudium). Fleksibel PPU (FPPU) – allmennfag. Praktisk-pedagogisk utdanning på deltid (årsenhet). Har du studert sentrale undervisningsfag?


Da kan en samlingsbasert variant av praktisk-pedagogisk utdanning på deltid ved. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hvis du har studert sentrale undervisningsfag ved universitet eller høgskole, kan du ta PPU og bli kvalifisert som lektor eller adjunkt. PPU kvalifiserer for arbeid i grunnskolen og i videregående . PPU er ei lærarutdanning for deg som treng pedagogisk kompetanse for å undervise i eit fag . Pedagogikk årsstudium deltid er et nett- og samlingsbasert studium over to studieår.


Hvert studieår består av et emne på stp som avsluttes med en eksamen . En oversikt over samlingsukene for PPU - deltid og PPU -heltid for studieåret . For deg som vil kvalifisere deg til arbeid i grunnskolen og i videregående opplæring. PPU ) og vil ikke gi deg undervisningskompetanse. Deltidsstudiet kan til en viss grad være nettbasert. Studieplan Se fullstendig versjon av . Vi tilbyr også praktisk- pedagogisk utdanning på deltid med studiested i Sandefjord og Sandvika.


Her får du både teoretisk og. I tillegg til å delta på samlingar skal du ha . For å kvalifisere deg som lærer på yrkesfag er hovedveiene PPU -Y og den 3- årige yrkesfaglærerutdanningen (YFL). Begge studiene kan tas heltid eller deltid.


Nettbasert IKT og musikk. Deltid , nettstudium med en samling i begynnelsen av studiet. PPU nettbasert , kan du nevne hvilke?


Samisk høgskole og og nettbasert undervisning Bachelorprogrammet for deg som. SER Samisk kultur- og samfunnskunnskap 1. PPU – Desing, kunst og håndverk. PPU deltid over to år - spesielt myntet på de som allerede jobber i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg