onsdag 17. mai 2017

Topp jentenavn 2019

Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti. Unisex- navn : Her er navnene som brukes av både jenter og gutter . Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de . Han synes det er stas at alle brødrenes navn er på topp ti listen, . Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake. Hvilke navn tror dere kommer til å værepå topp om 5-år? Spør en småbarnsmor i vårt . Emma er ifølge SSB dette årtusenets mest brukte jentenavn , og har vært årets navn ni ganger. Også Noah, Aksel, Oliver og Elias er inne på topp ti listen på guttesiden.


Det er lite oppsiktsvekkende i toppen, men mange spennende navn lenger ned på listene,. I hele landet var det flest som fikk Lucas og Emma som navn. Det er niende gang Emma er på topp , og dette er årtusenets mest brukte . Ser man på svenskenes topp 100-liste er det mange navn som er pene og passer godt nå, men som foreløpig ikke er så mye i bruk i Norge, . Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn nasjonalt og har vært årets navn ni ganger. Navn går også i trender og øker i popularitet med ca 1års. Dette er en liste over populære navn.


Innlegg om Navn skrevet av TEN. Her kommer litt informasjon om norske jentenavn (kvinnenavn). Legg igjen en kommentar . Venter du barn, og skal bestemme navn ? Foreldrenes fødested påvirker hvilket navn de gir barna sine.


Onsdag kom den årlige oversikten over hvilke navn som er mest populære å bruke på landets nye borgere. På landsoversikten topper Emma . Et moderne jenters navn i Kroatia og over hele regionen, betyr Vesna Vår på. MINDRE POPULÆR: Navnet William er ikke lenger på topp for babyer i Bærum.


I Østfold er det Emma, Lea og Sofie som topper listen over mest populære jentenavnene , mens Oliver, Oscar og Noah er de mest populære . Statistisk sentralbyrå, navnestatistikk, 23. Lapper med populære jentenavn på magen. For skal du følge trenden eller skal du gå for et navn som skiller seg ut?


Navnene vi finner på topp 1 og topp for den saks skyl er det jo . Mohammad betyr prisverdig, og topper ikke bare statistikken for mest brukt babynavn. Men i Trøndelag er det Nora og Oliver som er på topp. Kristiansand og Norwegian Digital Travel Conference 24.


Et gammelt kjent jentenavn topper lista for niende gang. Thai navn er noen av de mest imponerende og fascinerende navn du kommer over. Ta en titt på vårt utvalg av Thailands topp vakre navn og deres . Navnene som er ti på topp nå, er alle pene navn , syns du ikke det? Her kan du også se hvilke navn som var de mest populære det året du kom til verden.


Jentenavnet gjør et skikkelig byks oppover lista! Har plutselig så mange navn jeg så gjerne skulle brukt. Plukket ut noen av forslagene deres og laget en liste med de mest spesielle navnene . Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné.


Det er fjorårets mest populære navn i Buskerud og Oppland. Se hvor unikt eller vanlig ditt navn er. Vil du at babyen din skal har du et enestående navn ? Langhuset på Langhus i . Sikkert en haug med kreative huer.


SKILLER SEG UT: Toåringens navn Conor John skiller seg ut fra topp 20- statistikken i både Vestfold og landet for øvrig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg