torsdag 21. juni 2018

Flytende sjokoladekake i kopp uten egg

Jeg brukte nugatti isteden for kakaopulver, og flytende margarin isteden for olje. Laga den nettopp, syns den blei ganske bra for å være uten egg. Har prøvd mange kake oppskrifter i kopp , men denne er uten tvil den beste . En deilig sjokoladekake uten egg melk og smr. Sjokoladekake i kopp spises rett fra koppen og er enkel å lage når du er lysten på noe godt, men ikke orker å bake noe avansert.


Teorien er: Du blander alle ingredienser i en kopp , og deretter stekes kaken i…. Oppskriften er til kopp. Karamellsausen gjorde kaken ekstra go med flytende kjerne.


Dette er uten tvil det beste som skjedd siden sjokoladekake ! Mug cake er som navnet tilsier en kake som du lager i en kopp , og som stekes på. Men som regel vil kaken ha en flytende kjerne etter to minutter, og være helt. Ha i egg , melk, vaniljeessens og olje og rør med en teskje til du får en glatt deig.


Lørdag formiddag, fint vær og en liten konge som var fysen på kake. Ni supre oppskrifter på kaker du kan lage i mikrobølgeovnen. Deilig, varm, flytende sjokoladekake med søt og nesten karamellaktig sjokoladesmak. Fordi nugattien i midten lager en flytende kjerne, kaken er faktisk akkurat riktig stekt bortsett fra bunnen i koppen som fungerer som flytende og varm glasur! Tøm over i en middels stor kopp og sett i mikrobølgeovn.


Kake i kopp på minutter! En enkel sjokoladekake som spises rett fra koppen. Ha de tørre ingrediensene i en liten bolle, og rør sammen. Tilsett egg , melk, olje og vaniljeessens. Vend inn sjokoladedråper.


Sunn sjokoladekake i kopp er full av både karbohydrater og proteiner,. Når du får lyst på noe godt, eller får uventede gjester, er det en god idé å lage kake i kopp. Av bitter erfaring kan jeg si at brownies uten egg er ikke godt.


Bland alt i en stor kopp , og sett i mickro-ovnen min på full styrke og NYT! Funker fint med hakkede nøtter eller sjokolade oppi også :). Gleder meg til den er ferdig:) 1 . Og hvordan får man den ut av formen uten at den blir ødelagt? I dag står glutenfri sjokoladekake uten egg på menyen. Dere kjenner sikkert til begrepet mikrokake og kake-i-kopp , og jeg har.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Brukte du veldig liten kopp ? Denne Pinnen ble oppdaget av Åse B F. Ha det flytende oppi bollen med det tørre, og rør deigen raskt sammen. Hvorfor ikke da heller kose seg med sjokoladekake til frokost?


Dersom du ønsker en kake med flytende kjerne kan du redusere. På to minutter har du en drøm av sjokolade ferdig i din egen kopp. Cake in a cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg. Har du lyst på kake , men du har ikke lyst til å bake en hel kake ? Da må du bare lage deg en. Rør egg og sukker raskt….


Kladdkake er en svensk sjokoladekake som er perfekt å ta frem når man plutselig får kaffegjester. Da er den klar til å skjæres opp og nytes til en kopp kaffe! Read Cookie Dough kake i kopp from the story Jentetips by Christinl0ve with reads. Du trenger:- gram smør - gram suk. Innlegg om sjokoladekake skrevet av Synne Cinnamon.


Finn fram en kopp som tåler micro og som rommer minst to desiliter. Om de begynner med lag eggedosis av egg og sukker eller pisk smør og sukker hvitt, er det fort. Så røres alt det flytende – vann, matolje, eddik og essens – sammen, gjerne rett i litermålet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg