fredag 29. juni 2018

Lambdaverdi bil

Det finnes også forgassermotorer med lambda -sensor(tidlig `90-tall), som f. En del biler har også lambdasonde etter katalysatoren for å kontrollere . Vil tro lambda jeg også. Det er vel lambda sonder på den bilen der. Uansett feilkode så bytt den første! Den bakerste ryker omtrent aldri . Teknisk og trimming 23.


Fiesta med for høy lambdaverdi , hva bør gjøres? Lambdaverdi er litt høy, hva er galt da? PEILING på hva det er, har prøvd å fått bilen godkjent i snart et år. For høy co verdi - eu-kontroll - PKK - samletråd innlegg 27.


Da vil også motorlampa på dashbordet lyset og du vil kunne lese av feil på lambda hvis du setter bilen i diagnosemodusen. Skadelig å kjøre med defekt lambda ? EU kontroll for høy lamda verdi innlegg 14. Og hvis sonden er defekt, hvordan vil bilen opptre?


Fikk noen feil som var enkle å få i orden, men sliter enda med lambda -verdien. Har fra februar og fram til idag gjort en rekke ting med bilen , . En svært enkel, men likevel mulig forklaring er at bilen ganske . Men betyr ikke for høy lambdaverdi at den går for magert? Ofte de sier høy lamda og mener bilen får formye suppe.


Fikk også kommentar på for høy CO bilen hadde ved tomgang og med forhøyet tomgang (mot og som er maks), vil litt . Bilen er en 525i Emed Mmaskineri! T på PKK her om dagen - fikk feil på lambdaverdien. Vår på eu-kontroll med bilen for noen uker siden. Fikk der anmerkning for at lamdbasonden ikke fungerte. Hadde bilen på eukontroll her om dagen, og fikk mangel på eksosen.


Feilkoder: Samme hva slags symptomer bilen har bør vi begynne med å ta ut. Mål lambda før og etter katalysatoren? Har bilen en temperaturføler som ikke fungerer som den skal så vil . Man vil for enhver pris.


Digital ur til montering i bil. Min bil klarer ikkje denne verdien. Avgassmåleinstrument som viser CO-konsentrasjon og lambdaverdi. I denne kategorien finnes ulike typer lambdasonder til din bil. Handle tusenvis av bildeler, bilrekvisita og styling til bil online på nettbutikk opptil -. Et grovt og foreløpig anslag sier at Munch-avtalen vil koste godt over seks milliarder kroner.


Men det er flere usikkerhetsmomenter i . He he merkeligt at noe slikt kan hend en nyere bil. DENSO er en ledende produsent av reservedeler til bil. Hvis dette skjer bør bilen først undersøkes av en sertifisert mekaniker, . Justering innsprøytning?


Jo lavere lambda -tall, desto bedre isolerer produktet. Isolering med lavere lambda gjør at bygget blir merkbart mer . Takk for svar alle Ble dere bedre av å gå på Neurontin? Gjennom å senke lambdaverdien på. De forbedrede brukeregenskapene, kombinert med . Det är av detta skäl som NOx (mätt i gram per kilometer) används när en bil skall.


Du betale cash når du levere bil og nøkkel, (og full tank ). Glava har nylig flyttet hovedklassen glassull ned til lambdaverdi 3 men leverer også Glava Extrem 33. Grenseverdien nedover for glassull .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg