tirsdag 19. juni 2018

Sjokolademuffins

Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins ! Sjokolademuffins er sjef - morgen og kveld. Her kommer en lettvint oppskrift på herlighetene. Saftige sjokolademuffins er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt. Myke, deilige og store sjokolademuffins.


Server med enkel krem laget av kremfløte og Oboy-pulver. Passer perfekt i bursdag! Ekstra saftige sjokolademuffins med store sjokoladebiter. Elsker du sjokolade er dette muffinsen for deg. For ekstra fyldig smak kan du bruke biter av mørk . Jeg håper dere har hatt en fin start på vårmåneden mars.


Her i Oslo er det bare superfint vær og det er så deilig. Et tips er å sette muffinsformene i et muffinsbrett først. Da får du store muffins som holder . Nydelige sjokolademuffins var klar til fotografering før de skulle fortæres.


Jeg trodde den lille poden satt fredelig på stua og leste, og at jeg . Gode sjokolademuffins med krem som passer til de fleste anledninger. Se denne og alle andre deilige kakeoppskrifter på morshjemmebakte. Muffins er alltid populært hjå kidsa, anten dei har pynt på seg, er lyse eller mørke.


Denne gongen blei det mørke muffins, med . Farsdag trenger ikke bety gaver i lange baner. Men noen deilige sjokolademuffins med chili og nøtter er nok ikke å forakte. Pynt kakene med krem eller . Hvis du får overraskende besøk og trenger noe å servere, er nybakte og saftige muffins et godt alternativ.


På kort tid kan du trylle fram de deiligste småkaker. Hold smakene enkle men søte så er barna stort sett fornøyd:) I dag skal jeg dele oppskriften jeg liker best når jeg skal lage sjokolademuffins til . Har du en pakke med kokesjokolade i skapet kan du tilslutt knekke opp . Da de våknet litt utpå ettermiddagen overasket jeg med nybakte sjokolademuffins. Store smil dukket fram og appetitten var tilbake. Smelt sjokoladen sammen med smør og rør det i deigen.


Fordel deigen i muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen på 200° i minutter. Enkle sjokolademuffins. Nystekte muffins på under en halvtime? Akkurat så saftige og myke som gode muffins skal være og med akkurat så mye sjokolade som sjokolademuffins bør ha.


I denne oppskriften har vi brukt Freia Smelt kokesjokolade , som gir en kraftig og god . Dette er sjokolademuffins som er proppet med viktige næringsstoffer. Oppskrift på enkle og gode sjokolademuffins. Muffinsene er luftige og med god smak av sjokolade. De kan serveres varme eller kalde.


De smaker supergodt både med og uten glasur. Proteinrike sjokolademuffins uten mel, nøtter og sukker. Siden det ble postet sjokolade cookies på bloggen i går hadde jeg . Disse passer perfekt å lage når du vil bake noe enkelt til for eksempel besøk eller . For helgen er her og gjett om vi skal kose oss litt . Disse går det rett og slett ikke an å la være å like!


Av Aase Dotterud Foto: Synøve Dreyer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg