tirsdag 19. juni 2018

Ostekake med jordbær

Det er slett ikkje vanskeleg, og gjer . Dekket med jordbær og jordbærgelé blir denne ostekaken en alldeles nydelig light-versjon av den kjente amerikanske stekte ostekaken. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær ? Det blir en aldeles nydelig kake! Kaken passer utrolig godt nå til de. Fråts i friske jordbær!


Server ostekake med jordbær hele året. Har bakt ostekaker i snart år nå. Ostekake går ikke av moten. Enkel ostekake med jordbær innebærer ingen steking.


Jordbær legger du på rett før gjestene kommer. Og med jordbærsaus og jordbær i skiver er saken klar! Frisk glutenfri ostekake med bringebærgele – Cake before cardio. Fantastisk god ostekake som skal fryses, og så pyntes med gelé like før servering.


Dette er en fantastisk kake! Enklere ostekake enn denne fløyelsmyke fristelsen skal du lete lenge etter! Friske jordbær og søt melkesjokolade gjør sommerkaken komplett. Knus kjeksene til smuler, gjerne av ulik størrelse.


Lyst på en kake som smaker av sommer? Den ble sommerlig frisk og god! Så glemte jeg helt å ta bilder med. En rolig helg med baking av en nydelig ostekake med jordbær og sjokoladehjerter.


Tidligere har jeg lagd en liknende ostekake som dere finner . I det Stian dro på ferie klinket jeg til og bakte ostekake med jordbær. Jaggu, ostekaken er kanongod . Deilig ostekake med kremete fyll og nydelige smaker av kanel, lime og jordbær. De norske jordbærene har en smak som ikke kan sammenlignes med de importerte, sier Wenche, som lager både ostekake og tilslørte . Nå når jordbærsesongen er i full gang, må den bare nytes så lenge det varer! Hjemmelaget ostekake med jordbær er en flott festkake som ofte pryder et kakebord. Denne kaken er nok til 8 . I helgen lagde jeg noe veldig godt: ostekake med kremost, mascarpone, jordbær og vaniljefrø.


By dine venner på denne nydelige ostekaken med hjemmelaget jordbærsyltetøy og knasende crumble. Din neste ostekake vil smake bedre. Her er sju oppskrifter.


Perfekt kake å lage kvelden før, eller to kvelder . Alt var klappet og klart, og mai kaken var delikat pyntet med jordbær. Jeg har holdt på hele dagen med å lage ostekake. I dag fr du oppskrift p bde jordbrsaus og ostekake og jeg vil bare nevne at den sausen new york ostekake med jordbær. Lages i langpanne eller i . Oppskriften har jeg fått av Knut . En av kakene som vi serverte i selskapet var denne deilige ostekaken med glaserte jordbær. Den inneholder noe av det beste jeg vet oSøtet kremost med vanilje, jordbær og knuste kjeks.


Skill eggene, og visp plommene med ost, vaniljesukker og melis til det er kremaktig. Hell massen i springformen og fordel oppdelte jordbær på toppen. Sett den inn i den forvarmede ovnen. Stek kaken i minutter ved 1grader. Et av mange flotte, gratis arkivbilder fra Pexels.


Sett glassene med ostekake rett og fyll opp med gelé. Sett kaldt til geleen er stiv -timer. Pynt med jordbær før servering. Superlett å lage og smaker helt fantastisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg