mandag 27. august 2018

Ekstra saftig gulrotkake

Revne gulrøtter gjør denne kaken ekstra saftig. Bak to, og putt i fryseren, så har du til . De revne gulrøttene gjør at kaken blir veldig saftig , og den holder seg saftig lenge. Gulrotkake er lett å lage og kan fryses. Med rømme blir denne gulrotkaken ekstra saftig , og toppet med deilig kremost- glasur smelter den nærmest i munnen. Stekes i liten langpanne eller springform, cm.


Du kan også halvere oppskriften og steke i muffinsformer, ca. Oppskrift på gulrotkake i rund form. Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske. Hemmeligheten er noen ekstra ingredienser som øker saftigheten , sunnheten og. Og apropos, jeg har også brukt revet rå rødbet i gulrotkake.


Her er en oppskrift på en helt SUPER kake som alltid høster mye skryt! Sverre Sætres gulrotkake er så god at folk gifter seg til den. Da er det bare å nyte gulrotkake med god samvittighet:) Tenk at en kake med en grønnsak kan være så god. Ingenting er som en saftig gulrotkake med herlig kremostglasur og knasende sprø topping.


Toppingen gir en ekstra sprø overraskelse. Det fineste med denne . Kaken er saftig og full av gode smaker. Jeg kom ved en tilfeldighet over R. Verdens beste gulrotkake , ingen hokus-pokus! Mye gulrøtter gjør den saftig og holder den saftig i flere dager. Pisk egg og sukker luftig.


Bland med kanel, bakepulver og vaniljesukker. Når Aina kommer på jobben med gulrotkake , har det lett for å ta av. Her har du oppskriften på en enkel, stor og DEILIG gulrotkake dekket. En så saftig kake har jeg aldri bakt maken til. Denne gulrotkaken inneholder epler som gjør den ekstra saftig.


Den har en mild og god kryddersmak samt en ufattelig digg kremostglasur. Du tilsetter ekstraingredienser etter kva kake du vil lage, deriblant gulrotkake , eplekake, sjokoladekake eller lignande, i tillegg til egg, . Denne gode, gammeldagse oppskriften på gulrotkake har vi fått fra ukebladet Hjemmet. Her er det brukt olje i kaken som gjør den ekstra saftig og god. Imponer med saftig gulrotkake i fire etasjer, med himmelsk glasur og bær! En god og saftig gulrotkake som smaker nydelig!


Bli gullmedlem og få ekstra informasjon om næringsinnholdet i våre oppskrifter. En saftig , god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den . Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess.


Mange har gulrotkake som sin favoritt. Adams saftige gulrotkake ! Ekstra saftig er den også, mye på grunn av all den revne gulrota som . Deilig krydret gulrotkake som holder seg saftig lenge. Valnøttene gir en ekstra krønsj og et god lag med frisk og fyldig frosting gjør prikken over i-en. Med fullkorn og litt mindre sukker og ostekrem er denne gulrotkaken ett litt sunnere alternativ enn den klassiske.


Saftig og smakfull gulrotkake krydret med kanel og kardemomme. Prikk kaken med gaffel og bre glasuren over avkjølt kake - for ekstra saftighet. Med kremost får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske.


Sett ovnen på 1grader. Alle vi på jobb elsker den og syntes ikke at noen gulrotkake kan måle. For ekstra saftig kake kan deler av melet erstattes med revet kokos. Dette er en spennende variant av gulrotkake , med krydder og biter av Freia.


Gulrøttene i oppskriften gjør kaken ekstra saftig , og kremosten i glasuren gjør den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg