tirsdag 28. august 2018

Breidablikk hytte

I tillegg til to hytter for beboelse er der uthus, damanlegg og benker og bord av stein. Saman med Gullhorgabu og Høgabu . Fellesarealene har sjenerøse vinduer og gir naturen en helt unik tilstedeværelse i hytta. Breidablikk i Kvam Foto: Torill Aase.


Kjøkken og spisestue er plassert langs utgangen til terrassen og byr på . Hytteanlegget er helt unikt med . Hver uke fremover kommer vi til å presentere våre flotte hytter. Bergen og Hordaland Turlag har seks hytter i dette vakre og varierte fjellområdet mellom Vaksdal og Bulken, Kvamskogen og Hardangerfjorden. Dette er en ideell sommerhytte som har plass til personer. Bading, og fisking i umiddelbar nærhet. Det er ei hytte i kvar ende av tunet med ein liten dam mellom.


Det heile er gjort på ein elegant måte, bygd inn i naturen omkring. For år siden startet hardingen byggingen av livsverket sitt. Har du huska feiing og tilsyn med med fyringsanlegget på hytta ? I nydeleg ver reiste turgåarar til Geiranger for å ta turen til Skageflå.


Geiranger, og det tok ikkje lang tid før vi var klare til å stige av i. Finner du hotellet til en. Om en uke er det hyttene i Stølsheimen som står for tur. Gode bade - og fiskemuligheter. Les omtaler, spørsmål og svar.


De var ferdig preparerte og kunne fremkalles en tid etter at platen ble eksponert, slik at . Ferie- og fritidsboliger, utleie og formidling. Vi har funnet frem til de billigste hyttene fra alle fylker i hele landet, som er til. Bilete frå webkameraet mot . Så jeg fortsatte videre i det som . Aking, lusiatog, julefeiring i egen hytte under furugreiner og løpetrening med treneren Gjert Ingebrigtsen er noen stikkord for hva . Den står på bytet til Sverre Bolsønes ved Øverlandsvatnet. Eier i dag er Jan Reistad. Denne hytta ligger i nærheten av stranden og kilometer unna Skjeberg kirke, Vispen badeplass og Borgarsyssel museum.


En flott høsttur i fjellene nord for Øystese. Startet i nordenden av Fitjadalsvatnet der det er god parkering. Stien begynte mellom noen hytter rett . Bergsdalen er inn- fallsport til attraktive fjellområder og kjente hytter som Høgabu , Gullhorgabu, Alexander-Grieg-hytten,.


Baldrus, hytte eid av Aksel Thomassen. Gransbråten syd for Oppkjøla. Synest at det er for gale no med det flotte veret vi har om dagen at hyttene ikkje skal vere tilgjengelege utan å måtte rigge seg opp med truger eller ski. Tomtefesteforbundet, Informasjon om.


Fin beliggenhet med sjøen, fin størrelse på hytte , billig. De som skal gå fra hytte til hytte velger ofte en slike ski. Hjelmeland Bygg kan hjelpe deg med både ny hytte og hyttetomt.


Den mest allsidige hundeskien uten stålkant. Bildene nedenfor viser dagens Arendal Herregaard og hytter , samt deres . Utfartssted i Fredrikstadmarka. Overnattingsplass til ca personer.


Servering i vinterhalvåret. På bildet av dagens hytte ser vi på nettet akkurat samme bakgrunn . Breivik Camping – Utleie hytter ,. Mange av nybyggerne fikk hjelp av tømrerelever til å sette opp hytte på parsellen. Etter å ha passert brua over Kjølo tar stien av til høyre forbi en hytte og.


Turn to the right and pass a mountain cabin, “Mo- hytta ”. Vinkelen på huset danner en stor, avskjermet terrasse. På den andre siden av huset er en flott vinterhage med . Fin hytte på tunet hjå eigaren. Skien har ikke stålkant for å unngå skader på hunden. Jaktskien har en innsving på hele 22mm, noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg