torsdag 30. august 2018

Snømann muffins

Disse snømennene blir du ikke kalde av å lage! I dag er det nyttårsaften og lillesøsteren min, Amalie fyller år! Vi har bakt snømann cupcakes , mississippi mud-pai og ostekake med . Cupcakes og muffins er alltid populært, og vi har derfor samlet en rekke enkle oppskrifter på ett sted. Pynt opp kakebordet med noe som garantert får gjestene til å smile! Smømann muffins er lyse muffins forkledd som søte små snømenn toppet . Gradestokken kryper stadig lenger nedover.


Inspirert av Kamilles Julehefte bestemte jeg meg for å prøve meg på disse gøyale snømann muffinsene. Jeg fant to forskjellige versjoner av . Disse isbjørn fotavtrykk muffinsene passer perfekt nå om vinteren. Enter du skal ha bursdagsbesøk, julebesøk eller bare familie besøk- alle . Masse snø gjør at det er ekstra gøy å lage snømenn eller snøengler ute i snøen.


Når det gjelder inneaktiviteter så kan det å lage vintermuffins med . Denne Pinnen ble oppdaget av Eva Elisabeth. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. My Little Kitchen - snowman cupcakes - snømann muffins. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


KREATIV MUFFINS -PYNT: En og samme muffinsoppskrift kan brukes til. I dag har jeg laget snømenn muffins ⛄ Så morsomme og dekorative, fine å ta med på juleavslutningen el til julelunsjen på jobben⛄ Enkle å lage er de. De er super enkle å lage og passer.


Til slektsjuleselskapet i går laga vi snømann - muffins. Dei blei vi også svært fornøgde med. Bror vår syns vi er ein smule nerdete som legg så . Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode.


Av denne oppskriften blir det muffins. Lag flotte muffins eller cupcakes med disse formene. Och med bär och en ljuvlig. Sjokolade-sitron cupcakes med engle krem.


Helt enkle hvite papptallerkener kan brukes til veldig mye forskjellig. Her har vi laget et forslag som også de yngste barna kan være med og lage. See what people are sharing on Instagram and share your own posts. Legg en liten, flat kjeks på toppen av snømannens hode. Baking snowman muffins.


Vi skal på juletrefest arr. Jeg har lagd muffins, farget røra blå, . Noe for vinterbursdag – eller kanskje til jul? Farget dekorglasur fra Dr. Muffinsformer til cupcake med julemotiv.


Oetker er en veldig fin glasur som gjør det lett å skrive og tegne på cupcakes , kaker, praliner, muffins eller pepperkaker. Den inneholder snømann strøssel, cupcake dekor sett og cupcake former. Haugesund Sykehus og spre litt glede med cupcakes før . Vi har dekorasjon til både festen og kakene som blir bakt. Se hvordan du lager en fin snømann i marsipan HER. Oppbevar søtsaker til jul i disse morsomme snømann treat bags fra Wilton.


Perfekt som omslag til julegodt som skal gis bort i gave. Dessuten blir det så mye mer å finne på ute, lage snømann , snølykt, engler i snøen, ake – kanskje det rett og slett handler om barndomsminner for min del. Laget disse først men synes de lignet mere på kyllinger, haha så måtte lage noen andre som jeg synes så ble mere snømenn aktige. Pernille Bucher-Johannessen og Pia Helen Våge hadde muffinsverksted der man kunne dekorere muffins som ugle, pingvin eller snømann. Snømannen er laget ved å trille tre kuler – tripp- trapp- tresko.


Skjerf er laget ved at jeg tvinnet grønn og rosa marsipan og kjevlet det flatt. Har markert alle hull før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg