tirsdag 28. august 2018

Åsnes ski

Her kan du lese mer om alle skiene til Åsnes. Vi produserer fjellski, tur - og markaski, samt toppturski med kortfellefeste som eneste produsent i verden. I over år har Åsnes produsert robuste ski til tur og fjell og er produktene ofte forbundet med tøffe ekspedisjoner i arktisk miljø. Marka- og tur-fjellski: Smale ski som passer ned i oppkjørte spor og som ofte er lettere enn tradisjonelle fjellski.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Retningsstabile, lengdestive og raske ski. Ingstad er den sivile versjonen av Combat Nato skia. En ideell ski for krevende utforkjøringer, men fungerer også godt til lange. Skien har en lett karbon- og glassfiberarmert trekjerne. Den lengdestive konstruksjon gjør den . Dette er skien for eventyrlystne jenter.


Perfekt ski for dyp og krevende vårsnø, men også leken ski for bratte nedkjøringer. Tonje Fjellski: Ultimat fjellski for bratt terreng og krevende nedkjøring.

Nansen er en bred fjellski med god innsving og gode flyt . En moderne fjellski med markert innsving og gode farts- og svingegenskaper. I denne videoen kan du lære mer om kortfellene til Åsnes og hvordan du kan tilpasse og behandle. Fjaler i Sogn og Fjordane, norsk skifabrikk som særlig produserer turski, fjellski og barneski. Test av ski - Åsnes Vetletind.


Lettsvingt og morsom ski du kan gå langt med. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Dessuten tilbyr vi: Fri frakt, 90-dagers åpent kjøp, angrefrist og en unik . Bre kjøreglad fjellski for turglade jenter. Perfekt for allsidig fjellskibruk i varierende terreng.


Fjellski uten stålkant for lange turer i variert terreng med hund. Jeg skal ha meg nye fjellski, og lurer på om noen av dere har noen anbefalinger. Skal ha en ski med 75mm binding.


Lurer på om Åsnes Nansen . Den har også hel stålkant, et moderat gåspenn tilpasset damer og Åsnes sin. Vi monterer selvagt uten ekstra kostnad om du bestiller ski og binding på samme .

Kortfeller for Åsnes fjellski. Mountain race - 2cm. Ski produserer fremdeles de mer robuste og avanserte tur- og fjellskiene på Straumsnes. Det samme gjelder barneskiene, men hvis . Sammenlign pris på Åsnes randonee- ski og toppturski. Vi hjelper deg å velge randonée ski , randoski - blant varer.


Se laveste pris fra over 4nettbutikker. Jeg vurderer å kjøpe meg noen gamle Åsnes Nansen ski. De har ikke kortfellelås , noe jeg ønsker å ha på dem. Er det noen som har erfaring . Den norske skifabrikken på vestlandet produserte i mange . For utfordrende turer, og gjerne i dyp og tung snø. Forskjellen er bare at man går på ski for å ta seg fram til . Sondre er en lett og prisgunstig fjellski med fellelås.


Tonje er dameversjonen av Ingsta så dette er blitt en moderne fjellski. Familien Åsnes var ikke en del av . Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Den er utstyrt med et svakt spenn og smørelomme.


Eventyrarane Cecilie Skog og Liv Arnesen har utvikla fjellski for jenter. Ski - planlegg din reise på Gule Siders kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg