torsdag 30. august 2018

Tyske oppgaver på nett

Grammatikk, oppgaver , mm. Noch Einmal 1–er Cappelens læreverk i tysk for ungdomstrinnet. Nettstedet er et supplement til lærebøkene og her finner du oppgaver , spill og lenker til hvert . Hver oppgave har et nummer, etterfulgt av en til fem stjerner, som antyder nivå: fra svært enkelt og viktig til mer komplisert (og ikke like viktig for alle).


Kragerø VGS har en nettside med selvrettende oppgaver knyttet til tysk grammatikk. Her er det oppgaver på flere nivåer og til de fleste . Lytteøvinger til hver leksjon, med oppgaver og transkribert lydtekst. Fordi det tyske språksamfunnet er så stort, finnes det også mange ressurser på Internett for dem som vil lære tysk. På denne sida finner du lenker som fører deg.


OM NETT -TRENING I LINGVISTISK KOMPETANSE. Nettsteder med øvelser og oppgaver som går direkte på strukturene i tysk. Alle stedene er hentet fra Siris . I intervjuer og filmer lærer du mer om arbeidslivet i . Tysk på arbeidsplassen.


Heinzelnisse – omfattende tysk -norsk ordbok på nettet. Gode sider på nettet for å lære tysk. Studienett har den største samlingen av oppgavebesvarelser og veiledninger på nett i Norge. Notater om grammatikk i tysk. Kommer inn på regler om relative pronomen, personlig pronomen og dativs-verb, leddsetninger, subjunksjoner, spørreord og . Verb: Oppgaver og øvelser.


Marker verbene i teksten. Salaby) - Hvilke ord er verb? Denne siden inneholder et bredt omfang materialer for å hjelpe deg med å lære tysk. Plukk opp noen grunnleggende uttrykk, utvid ordforrå eller finn en . Litt nybegynner grammatikk i tysk - Studienett. Hva slags ord hører til ordklassen substantiv?


Visste du at spansk har tredjeplassen på Internett og at prosentandelen øker? RASK NAVNGIVNING AV TALL, BOKSTAVER OG BILDER. UTDANNINGSDIREKTORATET OG NAFO. OPPGAVER TYSK VERSJON . Verket har fokus på at elevene skal tilegne seg det tyske språket på ulike måter gjennom et stort utvalg av forskjellige typer tekster, oppgaver og multimedialt . Hei lurer på om dere språkkyndige kan hjelpe meg med denne tysk oppgaven, den skal leveres inn i løpet av neste uke og jeg kan nesten ikke noe tysk. I Leute er det varierte aktiviteter og mange oppgaver der elevene får øvd seg på muntlig kommunikasjon i forskjellige situasjoner.


Her øver de på å snakke både . Målet er at elevene skal bli aktive og engasjerte brukere av moderne tysk språk, og at de gjennom arbeidet skal få en opplevelse av og interesse for det . Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett , eAvis og . Auf Deutsch I denne boken er det fokus på muntlig språk, varierte og aktiviserende oppgaver og enkle sanger. Dette er det eneste læreverket som er produsert i . Høytlesning i par og sammen med lærer. Tegne og beskrive huset sitt?


Søke på nettet etter opplysninger. Det leveres to individuelle oppgaver til nærmere bestemte frister. I en klasse kan elevene velge mellom spansk tysk og fransk. Halvparten av elevene velger spansk, en femtedel velger fransk, og resten av . Ungdomsmagasinet til den tyske regjeringen: . Ettersom det i oversettelsesoppgavene ikke er oppgitt tyske or vil en . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Gjennom praktiske oppgaver , lesing, lytting mm. Eventuelt tekster og oppgaver fra andre kilder. Alle dagens datamaskiner, nettbrett og elektroniske duppeditter bygger på Alan. På valgdagen hadde den svenske styrken i oppgave å samle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg