torsdag 14. februar 2019

Dnt booking

DNT Cabin Booking is a system for booking lodging at the DNT self-service and. Vilkår for bruk av DNTs selv- og ubetjente hytter i marka og på fjellet. Betalt opphold gir rett til å bruke en annen hytte enn opprinnelig booket hytte dager før . Vi innfører i dag et helt nytt bookingsystem for bestilling av sengeplasser ved overnatting på de ubetjente Markahyttene.


Her kan du lese mer om DNT hyttebooking.

På fire av MRTs sine ubetjente hytter kan man nå forhåndsbestille sengeplass. Du er da sikker på at du får en seng og du betaler på forhånd. Her er det fire sengeplasser. I tillegg er det ett enkeltrom som også kan bookes. Korteste adkomst er fra Skådalen.


Låst med DNTs standardnøkkel. Hyttene er låst med DNTs standardnøkkel, i DNT Sør er det kun. Hvis du vil booke en seng på en av våre hytter, kan dette gjøres via UT.

Vi har avsatt et begrenset antall rom på hyttene for booking. Jøldalshytta - Trollheimshytta - Gjevilvasshytta. Bare medlemmer kan deponere på DNT -nøkkel.


I Oslomarka er det for tiden helårsåpne ubetjente hytter, . Det er egne endrings- og avbestillingsregler. Den ligger på Hidraheia midt i Flekkefjord landskapsvernområde som omfatter en unik del av kysten vår med både fjell . Den Norske Turistforening ( DNT ) har i alle år hatt prinsippet om førstemann til mølla på sine vel 5hytter. Men nå er det nye tider. Ravnsjøhytta var den første hytta til DNT Vansjø og åpnet dørene 14. Svaberg, furuskog og lek.


Han står foran Fuglemyrhytta, DNTs nye ubetjente hytte i Marka,. Fra og med onsdag blir hytta tilgjengelig for booking på DNTs hjemmesider. Du kan forholdsbestille plass på alle koiene før turen. Veiviserprisen til DNT ung Harstad legges virkelig merke til i media. Sjekk ledig kapasitet, og book deg sengeplass på: booking.


Hyttetilbudet til DNT er populært, og nå er det endelig mulig å booke senger på enkelte av hyttene.

Dette har vært et etterlengtet tilbu særlig . Som DNT -medlem får du rabatt på over 5hytter, av dei kringom i Vossafjellene. Du kan no booke seng på utvalgte hytter i DNT systemet. Take a look at the preparation you should do before visiting the DNT -cabins here! Get a map of the area and borrow a DNT -key from a local member-office. Den nye turisthytta til DNT ligger bare to kilometer fra T-banen, og har fantastisk utsikt ned mot Oslofjorden.


Gjendebu Turisthytte DNT. Online booking er ikke tilgjengelig via Nasjonalparkriket. Ta direkte kontakt med bedriften.


Please include a note in e-mail if you . Book full pension in advance for three days or more and you will get sheets for free. Vi spisser din historie, kvesser dine ideer, og gjør tilbud og kvaliteter synlige - slik at de treffer ditt publikum. Featuring barbecue facilities and a garden, DNT HOUSE is located in Cîrcea. I vintersesongen er det godt merkede ruter til . More about Sylmassivet (Norway) - DNT Storerikvollen. This is locked with a special key available from DNT when the hostel is.


Haukeliseter fjellfestival 9. Les mer om fjellfestivalen her. Dette er siste dagsetappe av DNT `s - dagers fottur gjennom Aurlandsdalen med start på Finse. Vi har et variert overnattingstilbud fra fjellstoverom med DNT priser til hotellrom, hytter, leiligheter, og camping. Skaparane bak South Park har hatt braksuksess med den satiriske. Det betyr at man må være medlem av Turistforeningen for å booke.


Informasjon om Finsehytta. Selvbetjening vinter: 01. The Book of Mormon fre. Medlemmer av DNT får rabatt på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg