onsdag 13. februar 2019

Nsb app overføre billett

Billetter du har kjøpt på nsb. Narvesen- kiosk med rett til å selge togbilletter eller betjent stasjon ved hjelp av hentekode. De som har NSB sin billettapp og ønsker å flytte billetten fra en. NSBs billettapplikasjon ikke lar seg gratis overføre fra en telefon til en . Er det mulig å overføre minipris- billett , som er kjøpt fra app , over til annen enhet?


Jeg kjøpte min ved en feil og skulle overføre. Til ny mobil eller app. Du kan overføre gyldige 7-, 30- og 365-dagersbilletter til ny app. Vi måtte avinstallere app -en og installere den på nytt for å få lov å overføre billetten. Mot et tresifret ekspedisjonsgebyr, riktig nok.


Finnes det noe lovverk for dette? Da jeg har kjøpt en vare burde vel NSB kunne legge til rette for at jeg kan få overført denne til noen andre? Vi viser deg hvordan du enkelt laster ned billetten din kjøpt på nsb.


Her finner du svar på dette og flere spørsmål om billett -appen. Hvilke vilkår gjelder når jeg skal reise med både Kolumbus og NSB ? Alle billetter for buss fra. App -ID – Hvor finner jeg den?


Slik overfører du billetter til ny telefon. Har du kjøpt en ordinær togbillett , men ikke har anledning til å reise likevel? For billett i app : Refunder billetten og kjøp ny billett til avgangen du skal reise med . Hvis du vil kjøpe billett til en annen person, og dere ikke skal reise sammen, kan du benytte deg av funksjonen. Du finner også app -ID på kvitteringene du har fått på e-post når du har kjøpt billetter.


NSB lanserte i dag en ny app som lar deg kjøpe togbillettene direkte fra mobiltelefonen. Da blir billetten overført til reisekortet ditt. Kjøp billett – helt enkelt. Med Ruters mobil- app kjøper du billetten før du går om bord.


Da vi lanserte Ruter-appen, hadde vi ikke noen løsning for å overføre kjøpt billett fra en telefon til en annen. Vi er usikre på om folk ønsker dette, sier Håkon Myhre i NSB. Fakta: Ruters billett - app. Det er nå forbudt å løpe etter bussen og kjøpe billett via app med en gang man er om bord. Jeg ønsker å overføre billetter til andre telefoner.


Derfor har vi gått igjennom NSB og de fylkesvise kollektivselskapenes. Hos for eksempel Kolumbus kan man få overført reisepenger til nytt kort med et gebyr på. Med AtB Mobillett har du billetten rett i lomma. Last ned fra din app -butikk. De aller fleste appene har løsninger for dette, og de krever ofte noen manuelle grep.


Blant annet lar NSB deg overføre periodebillett til en ny . NSB utvider smartmobil-appen sin med periodebillett og kjøp av billetter. Kjøpe billett eller fylle på reisekort? Overføre periode til ny telefon.


Ved bruk av billett i mobilapp er den reisende selv ansvarlig for å ha tilstrekkelig. Restverdi på ungdomsbillett blir overført hvis du er registrert kunde. Kunder som har NSB periodebillett kan kjøpe en kombinasjonsbillett som fungerer som . NSB er ansvarlig for å selge egne billetter i digitale kanaler som App , Web og om. NSB var gjenstand for ordinær virksomhetsoverdragelse. Senk pulsen med disse stressmestring- appene.


Selv om de aller fleste apper – med tilhørende data – overføres smertefritt, finnes det enkelte unntak. Både NSB og Ruter har løsninger for å gjenopprette billetten din, men . Antall dager, eller gjenstående verdi i kortet, etter sperredato, overføres til nytt kort. Straks systemet blir online, blir betalingstransaksjoner overført. For kontroll av hjemmeutskrift (PDF billett ) og billett på app , kan konduktøren raskt og enkelt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg