onsdag 27. februar 2019

Sjokoladekake med karamell og peanøtter

Saftig sjokoladekake med sjokoladekrem, peanøtter og karamell. I anledning farsdag spurte jeg pappa hva slags kake han ønsket seg. Kaken består av en mektig og litt bløt sjokoladekake som dekkes med myk.


Imens lager du karamellen : Ha kremfløte, sukker, sirup og opphakket melkesjokolade i en kjele. Ta kjelen av platen og rør i smøret og deretter saltede peanøtter. Snart er det helg igjen!


Fikk dere med dere den superpopulære sjokoladekaken med salt karamell som jeg postet i min kakespalte på . Hell over peanøttsmørblandingen, og strø på peanøtter. Sett kaken i kjøleskapet til. Kremet sjokoladekake med peanøttsmør- og karamelltopping.


Denne kaken blir fantastisk go mye takket være brunt sukker! For ikke snakke om at sjokolade, peanøtter og karamell er en uslåelig kombo! Avkjøl til romtemperatur og hell karamellen over peanøttene.


Her får du oppskrifter på sjokoladekake med karamellkrem. Ritz og peanøtter , karamell , sjokolade og salte peanøtter er en oppskrift på suksess. Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem, salte peanøtter og karamell ? Denne er skikkelig go og både store og små kommer til å elske . Flytende karamell inni og sprø nøtter på toppen! Mellom lagene er den fylt med både ganache, karamell og peanøtter.


Den er som en ekstra mørk Snickers sjokolade, og du vil garantert ta et . Denne sjokoladekaken er laget helt uten melk, og med brunt sukker for å få . Jeg syntes kombinasjonen søtt, og salt er utrolig godt, og sjokolade og peanøtter er kjempe godt. Så jeg lagde en sjokoladekake. Kombinasjonen av en supersaftig og mørk sjokoladekake , fylt med et godt lag luftig ostefyll, salt karamell , peanøtter og tilslutt trukket med et . Jeg lovet dere oppskriften jeg skulle bruke karamellsausen til.


Den smakte akkurat passe søtt og med peanøttene ble det en . Lettvint turkake med karamell og peanøtter Oppskrift av Ellen M. Sjokoladekake med snickers-topping. Karamellfudge som kakepynt. Hvordan lage skikkelig digg snickerskake med brownies? Her finner du oppskriften, eller så finner du.


Så lik Vakrekaker på facebook…kanskje du får deg en kake ! Da er det ganske gøy å kunne komme med en kake som rager høyt,. Seig sjokoladekake toppet med salte peanøtter og deilig karamell ! Snickerspavlova er marengkake med bløt kjerne, som dekkes med luftig vaniljekrem, salte peanøtter , karamell og sjokoladesaus. Akkurat sånn ei kake skal vere! Rør raskt saman, steik og topp med marshmallows, karamellsaus , sjokolade og peanøtter. En enkel nydelig mørk sjokoladekake med kombinasjon av både salt og søtt.


Tilslutt ringler du sjokoladeganachen over og pynter med feks hakkede peanøtter. I mitt første innlegg så skal jeg dele oppskriften til denne herlige kaken. Brownies i pose er en kjapp og god kake ! En skikkelig mørk og melfri sjokoladekake med salte peanøtter i, og mengder med herlig Inspira Premium Peanøttis og hjemmelaget karamellsaus på toppen. Oppskrift på saftig sjokoladerullekake fylt med en myk og deilig kaffekrem.


Toppet med salt karamell og hakkede peanøtter. Denne oppskrifta på snickerskonfekt- kake har blitt etterspurt heile veka,. En utrolig saftig og god kake , med masse krønsj og karamell ! Fantastisk god og saftig sjokoladekake med karamell topping! Jeg har pyntet med peanøtter og bringebær som gjør denne kaken ekstra god!


Salte peanøtter brownies . Marengs kake i langpanne med vanilje, karamell , bananer, revet sjokolade og salte peanøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg