tirsdag 24. mars 2015

Akebakke oslo

Oversikt over populære akebakker i ulike deler av byen. Regn med trengsel i helgene. Oslos lengste akebakke. Fartsfylt moro for både store og små! Ta t-banen opp til Holmenkollen og ak ned - en morsom vinteraktivitet med vennegjengen.


Aketuren tar rundt et kvarter og passer for alle. Savner du en bakke, eller har tips om en ny? Klikk for å vise veibeskrivelse og informasjon. Frognerseteren stasjon til Midtstuen stasjon.


Nedenfor Midtstuen stasjon er det også mulig å ake videre ned til Skådalen stasjon. Prøv en av Norges mange lange akebakker ! Dere kan ikke ødlegge akebakken uten å sette den i stand igjen. Se vår guide til lokale akebakker og skøytebaner. I tillegg har vi terrengpark, svart løype og egen akebakke. Tenk å setje deg på rattkjelken, og framfor deg ligg kilometer med kilometer med nypreparert, bratt akebakke.


Vi preparerer akebakken så fremt forholdene tillater det, og hvis du har behov for å leie kjøretøy kan du. Du visste kanskje ikke at det finnes noen skikkelig flotte akebakker i byen? Breierbrua akebakke Jeg velger å kalle dette stedet Breierbrua akebakke jeg!


Silkestrå Akebakke Dette er akebakken jeg benyttet i mine yngre dager. Denne bakken er meget lang og bre samtidig som den er trygg. Her kan du leie kjelke eller akebrett, . Moovit hjelper deg med å finne de beste rutene til Akebakken ved hjelp av offentlig transport, og gir deg instruksjoner med oppdatert tidsplan for Buss, Jernbane . Terje Akerhaug, Samfoto, NTB scanpix. Sikringsarbeid i akebakke.


Akebakkeskogen Borettslag andelsnr er solgt for kr 4. Her har folk satt utfor med . Finn akebakker , hoppbakker, slalåmbakker, skianlegg, åpningstider, priser, fasiliteter, aktiviteter. Dette utleieselskapet arrangerer også fester med gløgg i akebakken. Still for all del ikke krav til utlendingene, men kast bare penger etter dem! Korketrekkeren passer for . Er det snø i byen, er det snø i parken og man finner akebakker i alle former og . See photos and tip from visitors to Akebakken - Ekeberg. Bakken er kanskje best kjent for å være en akebakke på vinteren, men.


Evje aktivitetspark har vollayballbaner, fotballbaner, tuftepark, lysløype for ski, sykkelløyper, hoppbakker og snart ett skiband. Rett ved skibandet er det ett flott. Anlegget har nedfarter fordelt på heiser, samt egne barnebakker og akebakke. Skisenteret har egne kjelker beregnet for akebakken , som er utrolig morsom, både for voksne og barn.


I skisenteret kan du leie slalåmski, . Trenger du synonymer til AKEBAKKE ? Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer. Her får du hjelpen du trenger. Med den innebygde kryssordhjelperen. Velkommen til hyttetomterlygna.


Dette er siden for deg som er på jakt etter hyttetomt i Hadelandsregionen. Brandbu og Tingelstad Almenning har flere . Akebakke ved siden av parkeringshuset i Haugerudveien, rett ved Lille Wembley og hundeslette. Egner seg meget godt til både store og små barn.


Nå starter arbeidet med å få lys langs Akebakken mellom. Grefsenkollen: Det kommer lys i Akebakken , på strekningen mellom. Pin shows the starting point. UTEN HJELMens det i Sverige er nærmest utenkelig å sende barna i akebakken uten hjelm, aker norske barn som regel kun med en lue til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg