onsdag 18. mars 2015

Telenor internett nede

Sliter du med bredbåndet ditt? Her får du råd om hva du bør sjekke hvis du ikke kommer på nett. Oppgi hjemmetelefonnummeret ditt for å sjekke status på din telefonlinje. Oppgi sambandsnummeret for å sjekke status på din internettlinje.


Telenor er et norsk teleselskap. Selskapet tilbyr mobiltelefontjenester, fastnett for telefoni, bredbånd og internett , videre TV-tjenester via kabel, satellitt, fiber og . Vi opplever fortiden en feil i mobilnettet og jobber med å finne ut av problemet. Vi kommer tilbake med mer info.


Enkelte er uten nett hjemme OG uten mobildata. Men vi kom oss på igjen med et lite triks. Hva gjør jeg når nettet er nede ? Det vi ser er at flere av bredbåndskundene våre har problemer med å komme på internett. TV-en din finner du forklaringer på feilkodene her.


Det er også problemer med å komme gjennom til oss . Siden da har tusenvis vært uten nett. Store deler av Øst-Finnmark var uten mobildekning og bredbånd fredag. I Båtsfjord var også nødnettet nede. Har forsøkt trådløst og via kabel, men ikke . Myndighetene skal granske sammenbruddet i telenettet i Øst-Finnmark.


Her kan du følge med i, hvor og hvornår der er aktuelle fejl eller planlagt arbejde på netværket, der kan gøre din netforbindelse ustabil. Vi hjelper deg gjerne med. Ikke la internett ødelegge den episke . Linja var nede for dager siden, og da var vi helt uten nett eller . I Nord-Odal var også sju basestasjoner nede.


Hvis et annet nett er tilstede enn det som er nede kan man ta inn og ut . Mens feilretting pågår råder selskapet berørte kunder til å opprette nettverk med smarttelefonen. Netflix feller dommen over norske internettleverandører. NTE, og det er nede kanskje 2-ganger i året, og da som oftest bare . Tre husstander i Nærøy har vært uten telefon og internett i et drøyt år etter kabelbrudd.


Nettet er nede hele tiden. Du har angrerett hvis avtalen er inngått via telefon, internett eller dørsalg. Prisene skal holdes nede , men ikke så mye at netteierne ikke vil reinvestere i . Etter midnatt natt til torsdag melder politiet i . Produktet ble lagt til i handlekurven din. Din leverandør av kommunikasjon på sjøen.


Internett - Priser for klubber og lag – Rabatt: prosent. This has been our domain for more than 1years. Nett -tv kan være en stor berikelse, men da må kvaliteten på. Kun et fåtall er igjen på fasttelefon, noen flere brukere sverger fortsatt til internett over kobber.


Tre allerede nede , tre nye på trappene. Som TV-kunde har du tilgang til underholdningsuniverset T-We. Du kan strømme underholdning.


Ho mister breibandet 1. Ingen erstatning etter internett -brudd. Jeg kommer ikke inn, bruker nå mobilt-bredbånd for å komme meg på nett. Da kan man nemlig bruke langt billigere mottakerutstyr her nede på jorda, . Jeg har bredbånd levert over fiber og kommer ikke på nett. Brukernavn og passord skal stå blanke). Risør kommune er nede for telling . Finn svar på spørsmål om internett , e‑post, tv og fakturaen for Altibox-tjenestene.


Den koblet seg da på båtens nett og lastet ned noen megabytes med data før det hele ble oppdaget. En del fly har eget nett ombord der data kan være like dyrt eller dyrere enn. Ellers så forklarer også Torgeir i en kommentar lengre nede hvordan du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg