onsdag 18. mars 2015

Selvbetjente hytter dnt

På de selvbetjente og ubetjente hyttene er det ekstra sosialt når man samarbeider med andre gjester. Alle selvbetjente hytter har matlager. Kokkeler på en selvbetjent hytte ! Foto: Sindre Thoresen Lønnes.


DNTs hytter står klare for besøk. Da er det på tide å ta i bruk denne fantastiske medlemsfordelen. Som medlem har du tilgang til alle hyttene. I denne videoen viser vi deg hvordan du benytter deg av våre selvbetjente hytter. Hyttene er utstyrt med senger, kjøkken og ved.


Selvbetjente hytter er som de . Fullt utstyrt med sengetøy, men lakenpose er obligatorisk (eventuelt sovepose). Gira på en lettere sekk på tur? De selvbetjente hyttene har fullt utstyrt kjøkken, soverom, oppholdsrom,.


Nå er det nye tider i turistforeningens hytter. Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter. Du trenger strengt tatt ikke ta med deg noe som helst av mat om du vandrer mellom de selvbetjente hyttene.


Det finnes tre forskjellige typer hytter , betjente selvbetjente og ubetjente: . Det skilles mellom betjente hytter , selvbetjente hytter og ubetjente hytter. DNT -hytten Hallingskeid. På våre selvbetjente eller ubetjente hytter kan du booke seng på forhånd. De betjente har betjening og matservering, de selvbetjente har mat for . På Rjukan finner du alt fra flotte fjellstuer til turistforeningens ubetjente hytter. Vi har rundt 5hytter og stadig nye hytter kommer til.


Hytta er selvbetjent og har noe tørrmat liggende. På våre betjente hytter har vi opplevd en økning på prosent fra i fjor . Nedenfor finner du en oversikt over de betjente hyttene , men det . I dei betjente hyttene kan du betale med kort. Sesongen er normalt i juli og august.


Vinteren kan koma brått og brutalt, . Turen har tre overnattinger underveis og går til to selvbetjente hytter og én. Turistforeningens selvbetjente hytter på Øyerfjellet i . Både på Setesdal aust- og vesthei er det merkede stier som går til selvbetjente hytter. Støtte gis til hytter med enkel standar fortrinnsvis ubetjente og selvbetjente hytter. De driver over 1hytter i Oslomarka og på fjellet.


Ferske tall fra i dag viser at vi jotunheimen en økning på prosent på overnattinger til betjente hytter til nå jotunheimen påsken. God lokalmat servert dnt. Med dette bidrar vi til et.


Medlemmer kan låne nøkler. Betjente hytter : Dette er definitivt hyttene. TT har seks betjente hytter , - tre i Trollheimen og tre i Sylan.


KNT vurderer alternative driftsformer for populære hytter. Målt i antall hytter er vi den 3. Ruta går over og gjennom Ramskaret (øst for Fongen) og fram til den selvbetjente. I Markadatabasen finner du informasjon om en rekke stuer og hytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg