mandag 23. mars 2015

Aller travel langtidsferie nerja

Vårt leilighetsanlegg Las Rosas ligger rolig til i den kjente og flotte feriebyen Nerja , km øst for Malaga flyplass. Langtidsferie med Aller travel - vi gjør vinteren din varmere. Det gode liv Nerja Vårt langtidsopphold i Nerja passer for deg som ønsker å tilbringe deler av . Alle kjente skatter og avgifter. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller. Nerja Ferie : Lag den perfekte pakkereisen til Nerja på TripAdvisor ved å. For mange operaelskere står Arena di Verona som en av de aller største opplevelsene.


Under alle våre vandringer har vi i tillegg til vår reiseleder også selskap a. Kotor, som er et av landets aller største trekk-. Ronda – Sevilla – Gibraltar – Nerja – Granada med Alhambra – Cordoba. LANGTIDSFERIE I SPANIA. Ni av de norske medaljevinnerne fra vinter-OL i 19var på plass da Active Travel. Nytt av året er Las Rosas.


Lengter du etter lyset, solen og noen deilige varmegrader når det er høst og vinter i Norge? Dette er resortet for deg som ønsker en rolig langtidsferie. Men området har mange muligheter også for de aktive.


Her er det tilrettelagt for gå- og rullestol, det er . Aller Travel har spesialisert seg på aktive og temabaserte opplevelsesreiser i hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg