fredag 13. mars 2015

Politiets enhet for vandelskontroll og politiattester

Du kan søke politiattest digitalt eller sende søknad i posten. Sjekke status, kreve politiattest eller be om fornyet vandelskontroll. Kreve politiattest eller fornyet. Behandlingstiden for å få politiattest er satt til to uker.


For å få politiattest kan du levere søknad elektronisk via denne linken:. Navn på person som har behov for politiattest: Fødselsnummer: Oppgave i. Søknad om politiattest. For å bli ansatt i en rekke jobber er det krav om å levere politiattest,. De siste årene har det vært en sterk økning i antall søknader om politiattest,.


De henter sine opplysninger fra BL-systemet, men . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere . For å få godkjent politiattest er det viktig å bruke rett skjema og fylle ut skjemaet. Dette gjøres i samråd med Ketil Solberg (ansvarlig for politiattest i Børsa IL). Også personer under år skal avkreves politiattest - nedre aldersgrense er 15. KRANGLER OM POLITIATTESTER: NIF vil ha strengere krav til. Ved politiets enhet for vandelskontroll og politiattester avviser man at . Idretten krever fremvisning av politiattest uten anmerkninger fra alle personer.


Begjæring om fornyet vandelskontroll . Du må sende både søknadsskjema, og bekreftelse på formål. I Lensvik Idrettslag blir. Idrettsstyret har derfor vedtatt at alle idrettslag plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre. Det er enklest å søke om politiattest elektronisk. Har du nettbank, kan du bruke.


Norges idrettsforbund anbefaler idrettslag til å hente inn ny politiattest minst hvert tredje år, eller i forbindelse. Fræna Rideklubb er en klubb der alle skal føle seg inkludert i et felleskap uansett gren. Vi skal jobbe aktivt med rekruttering, øke sportslig aktivitet og komp. Vedlegg til sQJknad om politiattest. Opplys hvorvidt attesten skal . Alle idrettslag plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre.


Hvor sender jeg søknaden? Etter at politiet har behandlet søknaden blir den . I Plogen Skiklubb krever vi politiattest av:. Aldersgrense for politiattester er år.


Sendt inn politiattest tidligere? Idrettslaget har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold. Etter Lov om universiteter og høyskoler er det krav om politiattest ved opptak til.


Frivillige organisasjoner kan kreve fremleggelse av politiattest som nevnt i. Intern rutine for behandling av politiattester. Krav om politiattest i Eidfjord Idrettslag. Det er søkeren selv som sender inn søknad om politiattest med aktuelle vedlegg. Politiattest leveres på nytt hvert 3. Klubben krever fremvisning av politiattest uten anmerkninger fra alle personer over 15.


I forbindelse med søknad om politiattest for elever i videregående skole som skal ut i praksis, ønsker vi å. Leif Sætrum, leder for politiets enhet for vandelskontroll og politiattester. ENDELIG I GANG: Nyutdannede Andreas Nybakken fikk politiattest på. BEKREFTELSE PÅ FORMÅL MED POLITIATTEST.


Stadig flere institusjoner og virksomheter har innført politiattest, og frivillig sektor følger etter. I KFUK-KFUM-speiderne er det krav om politiattest for frivillige og ansatte som utfører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg