tirsdag 17. mars 2015

Feller til åsnes fjellski

Som standard bør det følge med minst et par kortfell til alle Åsnes fjellski. Fellen er produsert i 1 Mohair for optimal glid og feste. X -SKIN Mohair mm kortfell til Åsnes Kortfell for Åsnes brede fjellski. Pomoca Race Pro – 62mm. Utforsk vårt store utvalg av lange, korte, brede og smale feller til ski - alle til lave priser.


Her finner du slitesterke feller for dine fjellski eller langrennsski. Jeg har et par Åsnes Nansen ski som jeg skal ha feller til. Fellene er på tilbud hos Oslo sportslager, men hvilke feller skal jeg velge? For å beholde egenskapene til fellene lengst mulig anbefaler vi i Åsnes at. For bestillinger med montering av binding på ski : For montering og sending av ski.


I denne videoen kan du lære mer om kortfellene til Åsnes og hvordan du kan tilpasse og behandle. Vi har feller som kan klipses av og på, eller tilpasses og festes på skiene. På våt snø fungerer selskinnsfellene omtrent som nylonfeller. Vi tilbyr standardfeller , skreddersydde feller og reliming.


Har du Åsnes kortfeller ? Kun opp til fantasien langfeller på åsnes fjellski For beholde egenskapene til fellene lengst . I dag får man kjøpt feller som bare settes under festesonen på midten av skien – kortfeller. Jeg bruker kortfeller og ski fra Åsnes , som har et eget . Systemet gir godt feste og grei gli på alle typer skiføre. Med feller er det tilnærmet null gli så du mister mye fremdrift og bruker. Jeg har Åsnes ski med kortfell og har ikke savnet smurning enda.


Endelig fjellski med integrerte feller ! Mountain Race Skin er en ekstra lett fjellski med integrerte feller i festesonen. Solid aluminium stav med godt grep for fjell- og turski. Madshus Intelligrip Skin, Kortfell For Alle Typer Ski.


Kortfeller i 1 mohair for optimal glid og lett vekt. Skifeller Mohair Langfell, 45mm X 210cm. Nylon feller egner seg utmerket til våt og tung snø. Den har også hel stålkant, et moderat gåspenn tilpasset damer og Åsnes sin patenterte fellelås som . Cecilie Skinlock er en knallgod allround fjellski for damer. Falketind har Åsens integrerte festesystem for kortfeller.


Bilde av ÅSNES KONGSVOLD HUNTER BC FJELLSKI. De fleste nyere fjellski er bygd etter cap-prinsippet. Se felleski som er best i test og finn best pris på både langrennski og fjellski med feller. Alle hjemlige rstider, samt en ski -ekspedisjon over. Fischer, Rossignol, Atomic og . Snes Rago er kraftig fjellski med smrespenn samt.


Fremtredende vil behovet for langfeller. Topp fjellski til låns. Ski har vært brukt på langtur over Hardangervidda og noe randonné. Vi har resultater for Åsnes fjellski salg til de beste prisene.


Jeg selger: åsnes cecilie skog fjellski 170cm åsnes fram turstav 130cm kortfeller som følger med . Fellelås: I mange tilfeller vil fjellski brukes sammen med skifeller. Spesielt kan korte skifeller under skiens midtparti gi stor fleksibilitet. Fisher og Åsnes tilbyr ski med spesielle festesystemer som gjør at slike . Skal du kjøpe fjellski i vinter?


Foto: Tore MeirikFørst ut denne uka er ski og feller. Onsdag kommer triksene for støvler og bindinger, og torsdag går vi gjennom topptursekken, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg